Подать объявление

Вхідні двері за фен-шуєм

Вхідні двері за фен-шуєм
Фен-шуй ставить за мету пошук сприятливих потоків енергії “Ци” та використання їх на благо людини.

Domik.ua вивчав, як відповідно до цього вчення, встановити двері в оселю. Спробуйте, повірте і позитивна енергія назавжди матеріалізується у вашій оселі.

Скупчення енергії “Ци”, за ідеального положення будинку, розподіляється у просторі навколо житла, а потік активується за рахунок руху людей які входять та виходять із оселі. Отже, щоб запустити потік енергії в нашу квартиру, необхідно відчинити двері. Саме парадні двері та двері передпокою у стародавньому Китаї, де винайшли вчення, яке ми розглядаємо, називали “вустами будинку”, крізь які проходить позитивна “Ци” та негативна “Ша” енергії.

Встановлюємо парадні двері, враховуючи правила фен-шую:

  • Якщо перед дверима мало місця для накопичення енергії “Ци”, перефарбуйте її в колір того напряму, куди вини виходять, або почепіть ліхтар над дверима.
  • Парадні двері повинні відчинятися всередину будинку, щоб позитивна енергія “Ци” правильно циркулювала.
  • Найкраще, якщо матеріал, з якого зроблено двері буде деревом (символ гостинності та процвітання).
  • Парадні двері повинні бути більші за розміром від усіх дверей, що є у будинку.
  • Якщо двері знаходяться біля підніжжя східців, або навпроти ліфту, це не дуже гарно для здоров'я людини. Позбутись цього можна піднявши поріг на 1-2 см, щоб доводилось переступати через поріг, входячи в оселю.
  • Буває, що двері знаходяться на вершині сходів. Люди помічають, що гроші наче щезають кудись і не затримуються в будинку. Почепіть восьмигранне дзеркало над дверима, щоб відбити негативну енергію.
  • Парадні двері не повинні відображатися в дзеркалі — інакше позитивна енергія не буде затримуватись у будинку.
  • Якщо будинок двоповерховий, не розміщуйте вхід під туалетною кімнатою — це провокує фінансове неблагополуччя.
  • Двері виходять на північно-західну зону. Це гарний напрям для глави родини, сприяє лідерським якостям та повазі до нього усіх членів родини.
  • Двері виходять на північ. Це напрям спокою всіх членів родини, але є вірогідність, що спокій переросте у апатію і відчуження. Додайте елементів землі в стихію води, пофарбувавши двері у коричневий чи колір охри.
  • Двері виходять на північний схід. Усі домочадці будуть піддаватися дії зовнішніх сил. Цей напрям підійде для молодих людей, які навчаються і хочуть досягти значних висот.
  • Двері виходять на схід. Сприятливий напрям для молодих людей, які будують кар’єру. Є перспективи для тих, хто займається бізнесом.
  • Двері виходять на південний схід. Це напрям для тих, хто хоче поправити матеріальне становище. У родині пануватиме злагода та благополуччя.
  • Двері виходять на південь. Цей напрям сприяє активному життю і громадській діяльності, допомагає тим, хто бажає слави. Проте такий спосіб життя може призвести до конфліктів у родині. Щоб нейтралізувати вогонь, додайте стихію води.
  • Двері виходять на південний захід. Це напрям сприятливий для матусі в родині. Сприяє гармонійним родинним відносинам, хоча є неприємний момент, що особистість матері стане домінуючою, порушуючи загальну гармонію. Нейтралізуйте це символами, пов’язаними з деревом.
  • Двері виходять на Захід. Це найкращий напрям для родини з маленькими дітьми.

Дотримайтесь цих нескладних правил встановлення чи нейтралізації дверей, які стоять з відхиленням напряму за фен-шуєм. Можливо, це, на перший погляд, фантастичне рішення, перевершить усі ваші сподівання і принесе гармонію, здоров'я членам родини, щастя і благополуччя в оселю.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Святослав• 
- А когда дети вырастут, на следующий день, двери обязательно надо перенести!!! Причем, обязательно на крышу - чтобы энергия космоса напрямую шла в дом!!! ....иначе - быть беде... (так пели точнознающие кот Базилио и лиса Алиса)
0+1
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее