Подать объявление

Ключові якості ріелтора

Ключові якості ріелтора
Якими якостями повинен володіти ріелтор та що входить у коло його обов’язків.

Ріелтор – професійний агент нерухомості, який повинен мати конкретні уміння та навички.

Безпосередній контакт з людьми передбачає уміння налагодити стосунки з клієнтом — від цього залежить успіх подальшого спілкування.

Окрім комунікабельності у стосунках з людьми, ріелтор повинен уміти підбирати і демонструвати нерухомість, перевіряти і готувати належним чином усі документи.

Також читайте: У чому полягають обов’язки ріелтора

Якщо угоду було зірвано, у цьому винен перш, за все, агент з нерухомості. Специфіка діяльності ріелтора полягає в подвійному продажу. Продаж перший – себе, як спеціаліста високого класу, другий – продаж нерухомості, потенційному покупцеві, який зацікавлений у ній.

Маклер – посередник, на якому лежить подвійна відповідальність - не лише зацікавити замовника, а й утримати його, побудувавши чесні та прозорі стосунки.

Вміння слухати, ставити потрібні запитання, запропонувати свої варіанти, надзвичайно важливі. Якщо агент - професіонал своєї справи, він захищатиме інтереси клієнта на всіх етапах угоди: перевірить пакет документів, усі довідки, складе контракт, проведе перемовини.

Ріелтор - посередник між продавцем і покупцем. Від того, наскільки гарно і вдало він виконає свої обов’язки, буде залежати подальша кількість клієнтів, а звідси і заробіток.

Якщо маклер завзято відстоює інтереси свого клієнта у вдалому підборі нерухомості, а не свої особисті, тоді будь-який клієнт обов’язково належним чином віддячить йому.

Майстерність, якісна добросовісна робота посприяє тому, що до нього будуть звертатись друзі, родичі, знайомі тих, кого він уже задовольнив.

Ріелтор повинен орієнтуватись у цінах на нерухомість, уміти давати точну характеристику квартирі, що виставлена на продаж, чітко розмежовувати всі плюси та мінуси, передбачати усі негаразди та непорозуміння угод.

Отже ріелтор, якщо він є справжнім фахівцем своєї справи, це знахідка для клієнтів, які хочуть придбати чи позбутись своїх квадратних метрів житла, та гарантія вдалої угоди.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx