Подать объявление

Якою буде інфраструктура KANDINSKY Odessa Residence

Якою буде інфраструктура KANDINSKY Odessa Residence
KANDINSKY Odessa Residence зводять за адресою: Французький бульвар, 63-95 в Одесі. Дорога до Соборної площі займатиме 20 хвилин на автомобілі.

Компанії Perfect Group, Citex Development та SAGA Development розповіли порталу Domik.ua по те, якою буде інфраструктура житлового комплексу KANDINSKY Odessa Residence.

Забудовники запланували дещо дійсно грандіозне, аби майбутні мешканці змогли відчувати себе комфортно і затишно, перебуваючи на території комплексу.

Візуалізація KANDINSKY Odessa Residence

Зустрічатиме мешканців та гостей комплексу Open Mall – простір між будинками, куди виходитимуть фасади торгових галерей:

  • бутики одягу, взуття та аксесуарів;
  • магазини делікатесів;
  • квіткова крамниця тощо. 

Ця частина комплексу буде доступною для всіх охочих, адже для KANDINSKY Odessa Residence важлива як відкритість для відвідувачів, так і належний попит для підприємців. 

Для тих, хто любить смачно поїсти та випити ранкову каву, в комплексі відкриють концептуальні кав’ярні та ресторан площею 1000 кв. м. Останній буде розташований між першим та другим будинками та матиме вихід до моря. Майже по всьому периметру закладу передбачений літній майданчик. Дах ресторану буде експлуатованим з надихаючими краєвидами на море. Тут облаштують лаунж-зону з басейном та шезлонгами.  До речі доступ до лаунжу матимуть лише власники апартаментів.

Лаунж-зона з басейном

Поціновувачі здорового та активного способу життя тішитимуться сучасним фітнес-клубом, доступним для резидентів KANDINSKY Odessa Residence. На експлуатованому даху спорткомплексу облаштують затишний двір.

У першій секції з’явиться салон краси. У третьому будинку виділять спеціальне приміщення для дитячого садочка. Двір поруч із закладом закриють від сторонніх. Для малечі тут встановлять сучасний ігровий майданчик.

Загалом, інфраструктура комплексу буде продумана таким чином, що всі її об’єкти доповнюватимуть одне одного для створення єдиного осередку для щасливого життя майбутніх мешканців.

Обговорити характеристики комплексу з інвесторами можна на форумі KANDINSKY Odessa Residence.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее