Подать объявление

Життя і традиції мешканців ЖК /Чайка\

Життя і традиції мешканців ЖК /Чайка\
ЖК /Чайка\ зводять на вулиці Лобановського, в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області, що у 6-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Житомирська».

Девелоперська компанія «Омокс» розповіла порталу Domik.ua, що за 15 років існування в ЖК /Чайка\ сформувалися власні традиції. Так, з першого дня народження комплексу (2006) девелопер ініціював щорічне висаджування  дерев: навесні всі бажаючі, старожили та новосели, приєднуються до цього заходу і висаджують власні іменні дерева.

На території ЖК /Чайка\

Крім того, з 2012 року на території житлового комплексу щорічно проводиться Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір із футболу імені Валерія Лобановського «Мундіаль» (для дітей до 8-ми років), а з 2015-го на території критих тенісних кортів – Всеукраїнський турнір із тенісу CHAYKA-CUP (для дітей до 10-ти років).

Дитячі ігрові майданчики у ЖК /Чайка\

Також творчі діти та молодь можуть взяти участь у щорічному конкурсі «Чайка має таланти», щоб продемонструвати свої вокальні та танцювальні здібності.

На думку Олексія Кулагіна, керуючого власника компанії «ОМОКС», житловий комплекс має бути простором для життя і місцем, де людина знаходить себе із самого дитинства.

Житловий комплекс /Чайка\

Наразі, в ЖК /Чайка\ проживають майже 16 тисяч осіб, серед яких 4 000 сімей із дітьми, а, згідно з планом, до 2025 року комплекс зможе вмістити 25 000 мешканців.

Як розповів девелопер, житловий комплекс виріс у невелике самодостатнє містечко: на території площею 39 га розташувалися 33 здані у експлуатацію житлові будинки, власні дитячі садочки, школи та більше 40 функціонуючих об'єктів інфраструктури. У 2-х хвилинах пішої ходи від комплексу розташований ліс, та й на території об’єкта передбачено 15 га власного парку з більш ніж 10 000 видів рослин.

Поспілкуватися з інвесторами та дізнатися про реальне життя у комплексі можна на форумі ЖК /Чайка\.

Новина від компанії «ОМОКС»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Евгения• 
Ого как разросся комплекс... 16000 тыс человек...
0+0
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее