Подать объявление

ЖК «Галактика»: фотозвіт з будівельного майданчика

ЖК «Галактика»: фотозвіт з будівельного майданчика
ЖК «Галактика» зводять на вулиці Євгена Сверстюка, 4 столичного Дніпровського району, в 9-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Лівобережна».

У компанії Stolitsa Group розповіли про стан будівництва ЖК «Галактика» та про роботи, які відбувалися на майданчику у вересні. Як раніше повідомлялось на порталі Domik.ua, влітку 2019 року, будинки «Октант» та «Ліра» були введені в експлуатацію.

На час звітування забудовника, 2 жовтня 2019 року, на завершальному етапі тривали роботи в новобудові «Оріон». На 99% виконано кладку цегли та проведено монтаж віконних конструкцій. На 98% – улаштовані ліфти, на 97 – встановлені  блоки дверей. Покрівля влаштована на 95%. Наразі, в будинку продовжується облаштування внутрішніх інженерних мереж.

Фасадні роботи в ЖК «Галактика»

Перераховані вище роботи  тривають і в будинку «Пегас», завершення будівництва якого заплановане на II квартал 2020 року. Також  дійшло кінця облаштування вертикальних монолітних конструкцій. На 92% виконано цегляну кладку, на 85 і 65 відсотків відповідно проведено монтаж віконних і дверних блоків.  Встановлення ліфтів здійснене на 35%.

У будинку «Персей» на рівні 11-го поверху триває влаштування вертикальних монолітних конструкцій. На 4-му – муляри виконують цегляну кладку.

На будмайданчику ЖК «Галактика»

Будівництво одного з будинків ЖК «Галактика»

Нещодавно забудовник оголосив про старт продажів житлової нерухомості в фінальному будинку «Фенікс». Усього в «плеяді» ЖК «Галактика» заплановано 7 новобудов різної поверховості. У комплексі передбачено  власну інфраструктуру та благоустрій території. Житловий фонд складатимуть 2 432 квартири різних планувань та площ. Серед об'єктів інфраструктури – два дитячих садка з власним простором для прогулянок. Поруч – зручне транспортне сполучення та розвинена інфраструктура.

Відгуки щодо характеристик проекту, а також спілкування інвесторів – на форумі ЖК «Галактика».

Новина від компанії Stolitsa Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx