Подать объявление

ЖК «Нова Англія»: забудовник про спеціальні умови придбання житла та стан справ на будмайданчику

ЖК «Нова Англія»: забудовник про спеціальні умови придбання житла та стан справ на будмайданчику
Житловий комплекс «Нова Англія» зводять у столичному Голосіївському районі, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Васильківська», за адресою: вул. Михайла Максимовича, 24.

Порталу Domik.ua стало відомо, що для інвесторів ЖК «Нова Англія» до 31 березня 2020 року курс долара зафіксований на позначці 26 грн. Крім того, купуючи нерухомість за повну вартість, група компаній Royal House надає інвесторам знижки до 15%.

До кінця березня в ЖК «Нова Англія» зафіксовано курс долара

На поточний момент інвестувати можна в одно-, дво- та трикімнатну нерухомість площею від 38,83 до 91,83 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 24 900 грн. Дізнатися детальніше про наявні планування та ціни можна у відділі продажу  за телефоном: +38 (044) 290 73 76.

У забудовника повідомили, що, піклуючись про безпеку кожного працівника, інвестора і резидента ЖК «Нова Англія, компанія впевнено рухається за встановленим планом.

Чи варто хвилюватись інвесторам? У повідомленні забудовника зазначено, що компанія адаптована до будь-яких економічних коливань, має ефективну стратегію роботи та розвитку, а також власну фінансову і продуктову міцність.

Забудовник нагадує, що будинки комплексу зводять з інноваційних запатентованих стінових модулів ТМ Royal House, які виробляють на однойменному заводі.

Група компаній Royal House про будівництво та роботу офісу відділу продажу  ЖК «Нова Англія»

Далі наведено текст із повідомлення групи компаній Royal House: «Будівельні бригади виконують роботи згідно із запланованим графіком.  Щоб максимально вберегти колег від великої кількості контактів, нами організовано трансфер з/до роботи. Також, щодня працівники проходять основну медичну перевірку температури та загальний стан здоров’я.

Відділ продажу працює у штатному режимі, дотримуючись всіх вимог безпеки МОЗ України під час карантину. Для відвідування відділу продажу ми рекомендуємо заздалегідь зателефонувати менеджеру, щоб узгодити дату зустрічі та звести до мінімуму контакти з іншими.

Керуюча компанія «Нової Англії» також працює за звичним графіком аби надавати якісні послуги мешканцям комплексу. У будинках щодня проводиться вологе прибирання хлорними розчинами: поверхи, ліфтові кабіни, дверні ручки та кнопки…

…Які заходи безпеки нами запроваджені:

  • Компанією забезпечено трансфер працівників, які потрібні для роботи в офісі для забезпечення безперебійної роботи компанії.
  • Усі приміщення (відділ продажу, будівельні, ЖЕК, офіси, приміщення загального користування та ліфти у будинках, що вже заселені) прибираються та дезінфікуються у посиленому режимі, всі поверхні та ручки обробляються антисептичними засобами.
  • Засоби для дезінфекції рук у вільному доступі, в тому числі й медичні маски.
  • У приміщеннях знаходиться одночасно не більше 5-ти осіб.
  • Інвестори та клієнти можуть отримати консультацію також і в онлайн-режимі (мобільний зв’язок, Viber, Telegram, Skype).
  • Перегляди демонстраційних квартир діють лише в індивідуальному режимі.
  • У відділі продажів готуємо з любов’ю трав’яний чай для підвищення імунітету та гарного настрою».

Своє повідомлення забудовник завершив привітаннями та гарною новиною для інвесторів будинку «Бристоль» – новобудова отримала поштову адресу: вулиця Михайла Максимовича, 24б.

Нагадаємо, що з будь-яких питань інвестування у нерухомість комплексу можна телефонувати у відділ продажу  за номером: +38 (044) 290 73 76.

Більше про проект, а також спілкування інвесторів – на форумі ЖК «Нова Англія».

Новина від ГК Royal House

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее