Подать объявление

ЖК Oasis: новини з будівельного майданчика за січень

ЖК Oasis: новини з будівельного майданчика за січень
ЖК Oasis будують у столичному Подільському районі на вулиці Електриків, 28, у 25-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Поштова площа».

Компанія bUd development ділиться зі своїми інвесторами просуванням будівництва житлового комплексу Oasis. Порталy Domik.ua стало відомо, що зараз набирається плита перекриття 2-го поверху та ведуться роботи з улаштування вертикальних елементів 3-го. Також триває встановлення опорних колон.

Окрім цього, продовжуються роботи з улаштування парапету та вертикальних елементів паркінгу.

Будівельний майданчик ЖК Oasis

Проконсультуватися з менеджерами щодо  перебігу  будівництва та дізнатися про стан майбутніх квартир можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 290 18 06.

Нагадаємо, що ЖК Oasis – це проєкт комфорт-класу, який складатиметься з одного двосекційного будинку на 32 поверхи. Головна особливість комплексу – захоплюючі краєвиди на старе місто, історичний центр та берег  Дніпра.

Житлова площа в комплексі починається з 3-го поверху. Перші рівні призначені для комерційних приміщень під магазини, ресторани, офіси та інші корисні сервіси для мешканців.

Для родин  із маленькими дітьми стане перевагою те, що до найближчих дошкільних закладів  на Подолі їхати 5 хвилин до дитячих садків № 307 «Барвінок», «Кузя та Знайка», а 6 хвилин до «Фебеля», дошкільного центру № 16, школи-дитячого садка «Поділля». До шкіл, ліцеїв та гімназій Подолу також їхати 5-8 хвилин.

Біля комплексу – зручна транспортна розв'язка великих транспортних магістралей столиці. За кілька хвилин на автомобілі можна дістатися до старого Подолу. Поділ відомий своєю розвиненою інфраструктурою: бізнес-центрами, ресторанами, кав'ярнями, барами та пабами, заради яких приїжджають люди з різних віддаленостей Києва. На Подолі також є кінотеатр, магазини, супермаркети та ринок.

Обговорити цей проєкт з іншими інвесторами можна на форумі ЖК Oasis.

Новина від компанії bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее