Подать объявление

Зимова знижка у ЖК «Паркове місто»

Зимова знижка у ЖК «Паркове місто»
ЖК «Паркове місто» розташований на вулиці Вишгородській, 45, що у Подільському районі Києва та в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Оболонь» і «Мінська».

Як стало відомо порталу Domik.ua, у інвесторів залишилось 5 днів аби вигідно купити квартиру в житловому кварталі «Паркове місто». Саме до 20 січня 2020 року девелоперська компанія UDP надає знижку у розмірі 202020 грн.  Забудовник зауважує, що акційна пропозиція розповсюджується лише на 20 трикімнатних квартир за умови 100-відсоткової оплати. З іншими пропозиціями знижка не підсумовується.

Дізнатися подробиці, у тому числі про планування та ціни, можна у відділі продажів за адресою: вул. Осиповського, 1а, або зателефонувавши за номером: +38 (044) 379 42 58.

Вигідне інвестування у житло в ЖК «Паркове місто»

Стисло про житловий комплекс

«Паркове місто» – житловий комплекс бізнес-класу, який являє собою 28 будинків заввишки від 4-х до 26-ти поверхів. На ділянці 17 га, яку займуть не лише новобудови з власною інфраструктурою, проводять благоустрій території та працюють над створенням паркової локації загальним обсягом 4 500 кв. м.

Житловий фонд будинків становитиме 3 355 квартир. На поточний момент інвесторам доступна житлова нерухомість 7-ї черги будівництва (будинок №25), яку планують ввести в експлуатацію у I кварталі 2021 року. У продажу – помешкання площами від 31 до 111 кв. м. У плануваннях – від однієї до чотирьох кімнат. Вартість стартує від 29 950 грн за квадратний метр.

Дізнатися більше щодо характеристик об’єкта та поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «Паркове місто».

Новина від ЖК «Паркове місто»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее