Подать объявление

Знижка 20% на квартири у ЖК «Лебединий»

Знижка 20% на квартири у ЖК «Лебединий»
ЖК «Лебединий» зводять у Дарницькому районі столиці, на вулиці Ревуцького, 40, що в 4-х хвилинах пішої ходи від станції метро «Харківська».

Порталу Domik.ua стало відомо, що на квартири в усіх будинках ЖК «Лебединий» діє спеціальна пропозиція – знижка 20%. Компанія Perfect Group нагадує, що до кінця серпня діє акція 50 місяців розстрочки. Це можливість вигідно придбати житло в комплексі, який розташований в районі зі зручною інфраструктурою, поблизу станції метро, набережної озера та бульвару для прогулянок. Зазначимо, що мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 17 540 грн.

Дізнатися про доступні планування та детальні умови надання знижки можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 299 45 98.

20-відсоткові знижки на квартири в ЖК «Лебединий»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Лебединий» зводиться на території 2,32 га. Проектом комплексу передбачено будівництво трьох будинків з власною інфраструктурою. Житловий фонд новобудов складатимуть 1524 квартири площами від 37,95 до 96,7 кв. м, з однією, двома та трьома кімнатами.

Для гармонійного розвитку малечі в комплексі створений дитячий садок «Дивокрил», де передбачені групи повного і неповного дня, а також можливість відвідувати окремі секції або залишити дитину на кілька годин.

У комплексі запланований паркінг, розрахований на 450 машино-місць. На березі озера, поблизу якого розташовані будинки, облаштують набережну з доріжками для прогулянок, пробіжок та місцями для відпочинку та занять спортом.

У районі забудови добре розвинена інфраструктура – у пішому доступі є все, що потрібно для комфорту постійного проживання.

Дізнатися більше про проект, а також обговорити його особливості можна на форумі ЖК «Лебединий».

Новина від компанії Perfect Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее