Подать объявление

Знижка на квартири до Дня закоханих у ЖК Aria

Знижка на квартири до Дня закоханих у ЖК Aria
ЖК Aria зводять у столичному Печерському районі, по бульвару Дружби народів, 13а, у 9-ти хвилинах пішої ходи від однойменної станції метро.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у ЖК Aria – сприятлива можливість вигідно придбати житло у найромантичніший період року, присвячений Дню святого Валентина. Будівельна компанія GEOS пропонує ловити момент і надає інвесторам 14-відсоткову знижку на акційні квартири у комплексі. Пропозиція забудовника актуальна до 20 лютого 2020 року.

Зазначимо, що на поточний момент інвесторам доступне одно-, дво- та трикімнатне житло площею від 37 до 149 кв. м. Вартість квадратного метра стартує від 38 000 грн.  Дізнатися подробиці акційної пропозиції забудовника, а також інформацію щодо планувань у наявності можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 227 30 30.

Романтичний період у ЖК Aria

Стисло про житловий комплекс

ЖК Aria – футуристична п’ятисекційна новобудова каскадної поверховості з нерухомістю бізнес-класу, власними інфраструктурними об’єктами та благоустроєм прибудинкової території. За проектом, будинок складатиметься з однієї комерційної та чотирьох житлових секцій. В останніх заплановано 476 помешкань із розмаїттям планувальних рішень. Площа житлової нерухомості варіюватиме від 37 до 149 кв. м. Висота секцій – від 3-х до 25-ти поверхів. Завдяки розташуванню на одній із найвищих локацій мегаполісу та панорамному склінню квартир, мешканцям видових помешкань відкриватимуться чарівні пейзажі околиць столиці та далекого горизонту.

Серед зручностей для маленьких мешканців – комфортний і цікавий дитячий ігровий майданчик у дворі. Для автомобілів у підземній зоні паркування з ліфтовим сполученням заплановано 179 машино-місць.

У комплексі планують реалізувати концепцію «зеленого проектування» відповідно до стандартів BREEAM.

Дізнатися про особливості об’єкта, його розташування, а також про інфраструктуру поблизу можна на форумі ЖК Aria.

Новина від компанії GEOS

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее