Подать объявление

Знижки для закоханих у ЖК UNIT.Home

Знижки для закоханих у ЖК UNIT.Home
ЖК UNIT.Home зводять у Шевченківському районі Києва, на вул. Сім’ї Хохлових, 8, що в 17-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Лук’янівська».

Чотири дні для зізнання у коханні. Саме такий проміжок часу  триватиме вигідна пропозиція від компаній KAN Development та UDP на житлову нерухомість у столичному комплексі UNIT.Home. Як стало відомо порталу Domik.ua, з нагоди Дня святого Валентина, у період з 14 по 17 лютого 2020 року, забудовники надають інвесторам знижки до 19%.

Слушний момент вигідного інвестування у нерухомість ЖК UNIT.Home

Девелопери зауважують, що обрати квартиру можна вже сьогодні. Як отримати «шалене кохання» від забудовників «ЮНІТ.Хоум» можна дізнатися у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 333 99 99. 

Зазначимо, що наразі, у продажу представлене житло у будинку А07. Для інвестування доступні одно-, дво- та трикімнатні помешкання площею від 37 до 127 кв. м. Ціна квадратного метра стартує від 35 200 грн. 

Стисло про житловий квартал 

ЖК UNIT.Home – складова інноваційного парку UNIT.City, де буде створена екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу у сфері високих технологій та креативної  індустрії. У житловому кварталі заплановано зведення будинків заввишки від 5-ти до 25 поверхів, а також власні інфраструктурні об’єкти та різноплановий благоустрій територій.

Житловий квартал UNIT.Home в інноваційному парку UNIT.City

В основу концепції всього простору закладено не лише  принципи «зеленого будівництва», а й максимальне впровадження смарт-технологій та надання якісних послуг та сервісів. Серед безлічі запланованого на території всього парку, можна виділити наступне:

  • інфраструктурна складова: велопрокат, паркінги, зарядні станції для електротранспорту, школа, готель, медичний центр, спорткомплекс, конференц-зали, business plaza та event plaza;
  • інноваційні технології: BMS (автоматизована система управління інженерного обладнання будівлі), SMART Lightening (енергоефективне освітлення на території комплексу), SMART Home (автоматизована система обліку та контролю всіх ресурсів);
  • безпека: захищена мережа Інтернет, відеоспостереження, тривожна кнопка та патрульні дрони;
  • послуги та сервіс: цілодобова робота власної служби безпеки, ситуаційного центру та сервісної підтримки.

Дізнатися більше щодо проекту, ознайомитись із відгуками інвесторів, а також приєднатися до спілкування можна на форумі ЖК UNIT.Home.

Новина від компанії «КАН Девелопмент»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Марк• 
Многообещающий проект. Интересно, что получится в итоге. Сейчас все технологии на слуху, но пока комплекс достроят - все станет обыденным
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее