Подать объявление

Знижки на квартири в ЖК /Чайка\

Знижки на квартири в ЖК /Чайка\
ЖК /ЧАЙКА\ зводять на вулиці Лобановського, в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області. Дорога від станції столичного метрополітену «Житомирська» займає 6 хвилин їзди на автомобілі.

Девелоперська компанія «ОМОКС» розпочала новий рік з приємних новин про знижки у ЖК /Чайка\. Вигоду до 10% можна отримати, купивши житлову і комерційну нерухомість до 31 січня 2020 року. Забудовник впевнений, що широкий вибір планувань задовольнить найвибагливіших покупців. Як стало відомо порталу Domik.ua, до інвестування доступні наступні приміщення:

  • квартири площею від 34,44 до 111,98 кв. м;
  • торговельні магазини площею від 76,8 до 120,2 кв. м.

Вигідна пропозиція від забудовника ЖК /Чайка\

Зауважимо, що в житловому комплексі /Чайка\ вже проживають та насолоджуються життям понад 12 000 мешканців, які відчули численні переваги розвиненої інфраструктури: власні школи та дитячі садки, зелений простір території та цілодобову охорону комплексу.

Дізнатися подробиці придбання нерухомості за пропозицією забудовника та розрахувати вартість можна у відділі продажів за телефоном: +38 (098) 184 20 52.

Стисло про житловий комплекс

ЖК /Чайка\ – це комплекс із 38-ми будинків і об’єктів власної інфраструктури, які зводять на ділянці 39 га. 33 новобудови вже введено в експлуатацію. У будинках, заввишки від 4-х до 16-ти поверхів, запроектована житлова та комерційна нерухомість. Житловий фонд складають одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири різних площ та планувань.

Мешканці мають можливість постійно насолоджуватися комфортом та затишком, який створений у комплексі, адже тут влаштовано різноманітні дитячі ігрові зони, спортивні майданчики, місця для відпочинку та зелені локації. Крім того, вже працюють навчальні заклади, магазини, аптеки тощо.

Поспілкуватися з інвесторами відносно реального життя у комплексі можна на форумі ЖК /Чайка\.

Новина від компанії «ОМОКС»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx