Подать объявление

Знижки на квартири в ЖК «Мюллер Хаус»

Знижки на квартири в ЖК «Мюллер Хаус»
ЖК «Мюллер Хаус» зводять на вулиці Соборній, 119, у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, за 10 хвилин їзди на автомобілі від станцій київського метрополітену «Житомирська» й «Академмістечко».

Будівельно-девелоперська компанія BD Holding запрошує інвесторів скористатися сприятливими умовами придбання квартир у ЖК «Мюллер Хаус». Як стало відомо порталу Domik.ua, купуючи житло в комплексі до 31 жовтня 2019 року, можна отримати вигоду від 51 840 до 114 300 грн, адже вартість квадратного метра стартує від 13 800 грн. Забудовник зауважує, що вже у I кварталі 2020 року інвестори зможуть отримати ключі від власної оселі. На поточний момент, до купівлі доступні одно-, дво- та чотирикімнатні помешкання площею від 38,1 до 91,3 кв. м. 

Дізнатися детальні умови придбання житлової нерухомості у комплексі можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 299 21 30.

Вигідна пропозиція від BD Holding на квартири в ЖК «Мюллер Хаус»

Стисло про житловий комплекс

ЖК комфорт-класу «Мюллер Хаус» представлятимуть три багатосекційні десятиповерхові новобудови, де запроектовано 546 квартир. Крім житлових кімнат, у помешканнях заплановані просторі кухні та передпокої, балкони або лоджії, у деяких – гардеробні та по 2 санвузли.

У комплексі планують зробити закритий від сторонніх двір, де діти зможуть безпечно бавитися, а батьки не турбуватися про малечу.

Завдяки вдалій локації комплексу в центрі села, батьки зможуть обрати оптимальний для дитини дитячий садок або школу, адже поблизу – два муніципальних дошкільних заклади та п’ять приватних. Також у пішій досяжності знаходяться школа, маркети, кав’ярні, банківські відділення, фітнес-клуб та торговельно-розважальний центр.

Залишити відгук про об’єкт та поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «Мюллер Хаус».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее