Подать объявление

Знижки на останні квартири у ЖК «Празький квартал 2»

Знижки на останні квартири у ЖК «Празький квартал 2»
ЖК «Празький квартал 2» зводять у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, у 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метро «Житомирська», за адресою: вул. Садова, 51в.

Як стало відомо порталу Domik.ua, компанія BD Holding надає знижки на житлову нерухомість, що залишилась у ЖК «Празький квартал 2». Вигода інвесторів становитиме до 9%. На поточний момент для купівлі залишилося всього 20 квартир по 25 та 26 кв.м у будинку № 3. Мінімальна вартість становить 14 400 гривень за метр квадратний. Забудовник зауважує, що таких пропозицій на Петропавлівській Борщагівці більше немає.

Перша новобудова у ЖК «Празький квартал 2»

Нагадаємо, що нещодавно будинок № 1 введено в експлуатацію. Незабаром відповідні документи отримає і друга новобудова. Будинок № 3 планують завершити у першому півріччі поточного року.

Дізнатися про планування у наявності та уточнити умови інвестування можна у відділі продажів за телефоном: +38 (067) 650 81 01.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Празький квартал 2» – три 10-поверхові новобудови у безпосередній близькості від Празького парку, а також будинків першої частини проекту. Загальна кількість запланованих квартир складає 1103 помешкання. Житловий фонд представлений одно-, дво- та трикімнатною нерухомістю.

Територію комплексу закриють від доступу сторонніх. На в’їзних групах облаштують перепусткові пункти. На подвір’ях проведуть озеленення та благоустрій. Біля будинку, що зведений облаштовано зелені галявини, пішохідні та проїжджі частини викладено тротуарною плиткою.

Для мешканців доступні об’єкти, розташовані у будинках першої черги, а також інфраструктура села. У пішій досяжності – дошкільні заклади, школа, мережевий супермаркет та ін.

Ознайомитись із відгуками щодо характеристик проекту можна на форумі ЖК «Празький квартал 2».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее