Подать объявление

Зведення ЖК «Львівська площа» у серпні 2020 року

Зведення ЖК «Львівська площа» у серпні 2020 року
Житловий комплекс «Львівська площа» зводять у Шевченківському районі Києва на вулиці Кудрявській, 24а, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лук’янівська».

Порталу Domik.ua стало відомо про перебіг будівництва житлового комплексу «Львівська площа» від Корпорації нерухомості «РІЕЛ». Як розповіли у забудовника, в третій та четвертій секціях першої черги на завершальному етапі – підключення будинку до зовнішніх електромереж та в процесі – монтаж ліфтів. Також у 3-й секції завершено штукатурення місць загального користування та з 3-го по 14-й поверхи залито стяжку. У секції № 4 робочі продовжують штукатурити сходові марші та заливати стяжку. Відповідні роботи виконані на 80%.

Цегляна кладка в ЖК «Львівська площа»

У другій черзі, в секції № 1  триває кладка на рівні 8-го поверху, а на 11-му фахівці зводять вертикальні елементи. До 14-го поверху включно змонтовано сходові марші та вентиляційні блоки. У секції № 2 продовжують заливати плиту перекриття 13-го поверху, а на 6-му  триває цегляна кладка. До 14-го поверху включно змонтовано вентиляційні блоки та сходові марші. 

Фасадні роботи в ЖК «Львівська площа»

Більш детальну інформацію про хід будівництва, квартири в наявності та цінову політику дізнавайтесь у відділах продажу забудовника, а саме:

  • вул. Глибочицька, 13;
  • пр-т Повітрофлотський, 56;
  • Дніпровська набережна, 17в.

Нагадаємо, що ЖК «Львівська площа» є новобудовою бізнес-класу. До придбання доступні одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі квартири за ціною від 37 243 грн/кв. м. Житло обладнане системою «розумний будинок».

Територія комплексу знаходитиметься під охороною та відеонаглядом. Для автомобілів передбачений підземний паркінг із зарядкою для електрокарів та паркінг-сервісом. До послуг мешканців – консьєрж-сервіс, що допоможе у вирішенні побутових питань.

Обговорити проект можна на форумі «Львівська площа».

Новина від Корпорації нерухомості «РІЕЛ»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx