Подать объявление

Звіт про хід будівництва ЖК Time на кінець березня 2020 року

Звіт про хід будівництва ЖК Time на кінець березня 2020 року
Житловий комплекс Time зводиться у Солом’янському районі столиці на вулиці Митрополита Василя Липковського, 38, у 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Льва Толстого» та «Лук’янівська».

Портал Domik.ua поцікавився станом будівництва ЖК Time. Компанія bUd development поділилася новинами з будмайданчика і повідомила, що зведення комплексу відбувається за графіком. Так, на кінець березня активно продовжуються роботи з  облаштування паркінгу та дитячого садочка. 

У секціях 1:01 та 1:02 розпочато роботи зі встановлення вхідних дверей. Спеціалісти  облаштовують покрівлю, вентильований фасад та здійснюють утеплення будинку.

Будівництво ЖК Time станом на кінець березня 2020 року

На поточний момент  у секції 2:01 будівельники  встановлюють вертикальні елементи  на 20-му поверсі, а на рівні 17-го ー зводять цегляні стіни. Окрім того ведуться підготовчі роботи з монтажу вікон. 

Паралельно будівельники облаштовують вентильований фасад у секції 2:02. Прокладаються  внутрішні інженерні мережі, а монтаж вікон вже на завершальному етапі.

Утеплення фасаду та встановлення вертикальних елементів у секціях 2:02 та 2:03 ЖК Time 

У секції 2:03 встановлюються вертикальні елементи на рівні 16-го поверху, а на рівні 14-го  ー ведуться роботи з укладання цегляних стін та монтажу вікон.

Встановлення вертикальних елементів на 16-му поверсі другого будинку ЖК Time 

Стисло про житловий комплекс

Time – об’єкт бізнес-класу, який складається з двох будинків змінної висотності – 8, 10, 13, 23 та 25 поверхів. У новобудові розмістяться 484 комфортабельні квартири продуманих планувань у сучасному стилі.  До інвестування пропонується житло з 1-3-ма кімнатами, зокрема дворівневі квартири. Площі помешкань становлять – від 33 до 205 кв. м.

У комплексі передбачена власна інфраструктура, яка включає дитячий садочок з окремою територією для прогулянок і дозвілля малечі, дитяча кімната, зона з ігровими майданчиками для дітей різного віку, приміщення для зберігання візочків, велосипедів, самокатів та санчат.  

На території  ЖК Time заплановано просторий внутрішній двір із ландшафтним дизайном та місцями для відпочинку, який буде закритий  для автомобілів та сторонніх осіб. 

Для особистого автотранспорту збудують підземний паркінг та гостьову стоянку на достатню кількість машино-місць.

Ознайомитись із іншими характеристиками комплексу, а також поділитися своїм враженням про об’єкт можна на форумі ЖК Time.

Новина від компанії bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее