Подать объявление

Улица Дегтяревская 35/9, Киев. Отзывы и видео о доме

Народный рейтинг дома
4/1018 голосов
 Шулявская – 12 мин. 
GPS-координаты
50.461958953 30.446319042
Характеристики дома
Плита
Электро
Материал стен
Керамический кирпич
Этажей в доме
9
Высота потолков
2.5
Киев, Дегтяревская ул., 35/9
18.09.2003

Видео-обзор дома

Расположение

АдресКиев, Дегтяревская ул., 35/9
Ближайшие станции метроШулявская, Дорогожичи
Ближайшие ориентиры:Парк им. Пушкина, Сырецкий парк, Парк КПИ, Бабий Яр, Парк "Нивки"
Оставить отзыв о качестве дома Киев, Дегтяревская ул., 35/9 его состоянии, инфраструктуре и особенностях проживания

Отзывы посетителей

5 комментариев
Владимир• 
В принципе сказанное в видео отражает действительность. Приходил с риелтором на просмотр квартиры (5-й этаж, окна выходили на разъезд). Балкон (окна пластиковые) выход на балкон (так же пластик), шум особо не создаёт дискомфорта. А дальше смотрите по предпочтениям. парадное и подъезд в нормальном состоянии. Правда смутило что мусоропровод заварен. со слов риелтора (так сейчас везде - карантин)
0+1
Вася• 
Это курятник или клоповник скорее. Вечные проблемы с водой, отплением и тд.
0+1
Dieter• 
Будинок страшний, брудний підїзд, сходові клітини. Регулярно відсутня гаряча вода. Будинок аварійний. Часто розриваються труби водопостачання через просадку будинка. Криві стіни і стелі. Стан електропроводки в страшному стані. За кілька місяців виникло 2 пожежі - на 2-ому і 7-ому поверсі. На кількох поверхах підряд закопчені стелі, відслоїлася штукатурка на стінах, повибивані вікна біля пожежної драбини, яка знаходиться всередині будинку в порушення протипожежних правил. Будинок дуже небезпечний. Категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ КУПУВАТИ В ЦЬОМУ БУДИНКУ КВАРТИРУ, бо можуть бути великі неприємності та марно витраченимі кошти на покупку!!!!!!!!!!
0+3
Artofit• 
Категорично з Вами не погоджусь! Хоч бруднй підїзд, але багато паркувальнх місць біля будинку, за 30 хвилин можна потрапити в будь-яку точку Києва. Дуже дешеві комунальні послуги!!!!!!!!! (60-90грн) Виникші пожежі згідно протоколів виникли в результаті необережного поводження з вогнем.
-1+1
Инна Кругляк• 
Dieter, доброго дня. Підїзд не охайний, як і в багатьох інших будинках міста Києва, це больове місце київських будинків 60-90х років побудови. Горяча вода є,періодино відключають, як і по всьому Києву, але на сьогодні вигідніше користуватися бойлером, чим горячою водою. А труби, проривають (це не просідання будинку), не тільки в цьому будинку, їх потрібно міняти по всьому місті Києві, бо вони всі в аварійному стані, Стіни та стелі криві майже у всих будинках, 60-90 - х років будівництва. Та й зараз в новобудовах таке зустрічається :))) Я саме, чомусь не помітила в цьому будинку, таких уже кривих стін. Якщо в будинку йде така усадка, про яку ви пишете, що рве труби, то чому до цих пір стіни фасадні та внутрішні цілі, щоб порвало труби в будинку, то це будинок повинен добряче просісти, й це не залишиться не помітним. Звичайний цегляний будинок, зі звичайним парадним, середній стан, як для будинку готельного типу. Гарне місце розташування в плані інфроструктури. Вихід з парадного прямо на розв'язку по вул. Дегтярівська, за самим будинком є двір.
-1+0

Акции в новостройках

Акция на квартиры в ЖК Весняний, Львовская обл., г. Винники
ЖК Весняний
Будтранс Девелопмент
Цена от 35 985 Грн/м²
Акция на квартиры в ЖК Оптимісто, Киевская обл., Киево-Святошинский район, с. Гатное
спеціальні умови придбання квартир для військових
ЖК Оптимісто
При 100% оплате военнослужащие получают скидку в размере 3%.
Цена от 49 900 Грн/м²
Акция c 01.05.2023
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее