Подать объявление

Бульвар Дружбы Народов 17А, Киев. Отзывы и видео о доме

Народный рейтинг дома
5.5/1013 голосов
 Дружбы народов – 10 мин. 
GPS-координаты
50.416554997 30.539029244
Характеристики дома
Плита
Электро
Материал стен
Керамический кирпич
Этажей в доме
5
Высота потолков
2.5
Киев, Дружбы Народов бул., 17А
22.01.2017
Киев, Дружбы Народов бул., 17А
02.10.2018
Киев, Дружбы Народов бул., 17А
11.06.2003

Видео-обзор дома

Расположение

АдресКиев, Дружбы Народов бул., 17А
Ближайшие станции метроДружбы народов, Печерская, Лыбедская
Ближайшие ориентиры:озеро Глинка, Парк им. Марии Заньковецкой, Национальный ботанический сад им. Гришко
Оставить отзыв о качестве дома Киев, Дружбы Народов бул., 17А его состоянии, инфраструктуре и особенностях проживания

Отзывы посетителей

5 комментариев
Halina Halina• 

Дом находится во второй линии и шума не слышно с проезжей улицы, дворик ухоженный с деревьями сирени, яблок. Во дворе есть паркоместа. Подъезды с ремонтом в хорошем состоянии.

0+0
Dmytro• 
Брехня. Сам туту живу. "классическая кирпичная хрущовка.крепенькая.опрятная.без фанатизма. нормально. парковка. детская площадка.дом стоит во второй линии-далеко от бульвара-тихо.школа садик- все рядом." Хрущовка не "крепенькая" - в стяжках. Будинок в аварійному стані. В 80-х роках з другого парадного в срочном порядку висилили мешканців, так як будинок міг завалитися із-за будування 9-ти поверхового будинку, який тоді почали будувати. Потім стягнули його металевими стяжками і залатали дири в стінах. Проблеми залишились. Будинок постійно тріщиьт. На ньому постійно ставлять маяки і на цьому все. Будинок холожний, хоч і кірпічний. В чому проблеми? - лєнточний фундамент, що зовсім не добре, коли будинок знаходиться на нестабільному грунті - ПЛАВУНИ, - немає підвалу, всі труби на грунті і обслуговувати сантехнікам сама морока, - всі комунікації в аварійному стані: електрика, труби холодної і гарячої води, теплоцетраль, з воздухоканалами повний аут, - проводка в парадних стара і розрахована на 5кВт на 1 квартиру, коли в сучасних квартирах від 10 до 15кВт в пікове навантажені є (стіралка 2,5; ел чайник 1,5; ел. духовка 3кВт; бойлер 2,5кВт; свч 1кВт; маєчна машина 2кВт; освітлення 0,5 кВт; телевізор-ПК 0,5 кВт; кондиціонер 2,5кВт; ел. камін 1,5 кВт), - з парковкой повне Ж, немає місць і мешканці цього будинку та прилеглих з цим страждають, - дитячий майданчик повністю зруйнований, він відсутній , - друга лінія так, але шуму забагато від авто, які летять по бульвару Дружби Народів, а у вечері постійні пробки і шум від сирен і клаксонів роблять життя невиносиме тут, - дворік засмічений і загажений фікаліями котів і собак (особливо це видно пісял сходу снігу), прибирається ЖЕКом незадовільно, - двір є прохідним і тому тут постійно дискотеки - бо поруч студенти, наркомани, бомжі і т.д., - плюс дійно поруч школа, але від неї не краще, а гірше із-за великої скупченості людей, шум і гам, постійний шум від стадіону - бо на ньому з наку і до 23.00г (і по вихідних змагання) грають діти і дорослі у футбол (ДЮСША Печерського району по футболу), школа по рівню знань отстой (не рекомендую дітей в неє віддавати; в мене троє дітей і достатній досвід маю), - дитячого садка поруч не має, а ті що трохи далі забиті, - метро 10 хв це єдине, що добре але і воно зараз забите в часи пік. Я рекомендую обходити цей будинок десятою стороною і шукати кращі місця і будинки бо крім вартості і постійного ремонту Ви будете мати клопіт з бабушками Радянської епохи і жахом від послуг ЖЕКу.
0+1
Александр• 
какая она крепенькая?! она по периметру на уровне 2го этажа стянута металическими хомутами.
0+0
Татьяна• 
Согласна! На честном слове! Знаю,что многие наши уже с"ехали или планируют!Давайте об"ективную инфу(((((
0+0
Санкина Лариса Маликовна• 
классическая кирпичная хрущовка.крепенькая.опрятная.без фанатизма. нормально. парковка. детская площадка.дом стоит во второй линии-далеко от бульвара-тихо.школа садик- все рядом.
-2+0

Акции в новостройках

Акция на квартиры в ЖК Оптимісто, Киевская обл., Киево-Святошинский район, с. Гатное
спеціальні умови придбання квартир для військових
ЖК Оптимісто
При 100% оплате военнослужащие получают скидку в размере 3%.
Цена от 49 900 Грн/м²
Акция c 01.05.2023
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее