Подать объявление

18-20 травня 2021 року у столичному МВЦ пройде будівельна та інтер’єрна виставка KyivBuild Ukraine

18-20 травня 2021 року у столичному МВЦ пройде будівельна та інтер’єрна виставка KyivBuild Ukraine
Обзавестися новими діловими контактами, партнерами та клієнтами, збільшити обсяг продажів та розширити географію збуту — все це про можливості, що надає KyivBuild.

Порталу Domik.ua стало відомо, що 18-20 травня 2021 року в Києві відбудеться 23-тя Міжнародна будівельна та інтер’єрна виставка KyivBuild Ukraine. Місце проведення — 3-й павільйон Міжнародного виставкового центру (МВЦ) на Броварському проспекті, 15, що у 10 хвилинах пішої ходи від станції метро «Лівобережна». Захід став професійним майданчиком, що об'єднує різних фахівців будівельної індустрії. На виставці буде представлений весь спектр будівельної продукції і послуг: від ідеї архітектора до реалізації об'єкта.

Щорічно у KyivBuild беруть участь понад 200 компаній, провідних виробників і постачальників будівельних, оздоблювальних матеріалів та інструментів, а також техніки і обладнання. Організатори заходу ДП «Прем'єр Експо» розповідають, що експозиція чітко сегментована за розділами і гарантує присутність відвідувачів із усіх регіонів України, 92% з яких є представниками ринку В2В.

Серед розділів виставки такі:

  • будівельне обладнання;
  • будівельні матеріали;
  • віконні та фасадні системи:
  • ізоляція;
  • ландшафтна архітектура;
  • лакофарбова продукція;
  • інтер'єр.

Інфографіка зі сторінки KyivBuild на «Фейсбуці» 

У рамках заходу також проходитимуть виставки Intertool (Міжнародна виставка інструментів та систем кріплення) та AquaTherm (Міжнародна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, промислового холоду, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів). Заплановані архітектурний хакатон та Міжнародна науково-технічна конференція з гідроізоляції. 

Обіцяють провести майстер-класи представники «Ліги Майстрів». Зокрема, такі як краш-тест гіпсокартонної плити, машинне нанесення шпаклівок, маркетинг для будівельного майстра тощо. 

Пройдуть кілька круглих столів. Асоціація виробників будівельних матеріалів обговорить сучасний стан за наглядом державного регулювання якості будматеріалів. ProfBuild та КБУ пропонують подискутувати про основні тенденції і особливості ринку бетону та залізобетону в період пандемії COVID-19. Крім того, очікуються доповіді провідних фахівців галузі. Так керівник відділу маркетингу в інноваційній компанії «Сєвєродонецький Склопластик» Тетяна Михайлова зачитає доповідь «Застосування конструкційних склопластиків у всіх сферах будівництва». Кандидат технічних наук НДІБК Олег Фесенко запрошує відвідати лекцію на тему: «Оцінка ефективності застосування муфтових з'єднань арматури Спрут-Україна на прикладі реального проєкту будівлі». 

Ще одна очікувана подія — батл «Прораб VS дизайнер». Захищати інтереси дизайнерів будуть Максим Романенко і Дар’я Копійка (дизайн-студія Fashion Interior), а також Анастасія Калініченко та Ольга Нічухіна (студія інтер’єрного дизайну Homs Studio). Відстоювати права спеціалістів із будівельних робіт взялися Максим Коломієць і Олександр Подушко.

Інфографіка зі сторінки KyivBuild у соціальних мережах

Окрема фішка заходу — Байєрська програма. Це безкоштовний сервіс для пошуку постачальників і продукції на виставці, що дозволяє завчасно ознайомитись із учасниками та їх виробництвом і призначити зустрічі. 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее