Подать объявление

9-10 червня 2021 року у Києві відбудеться Міжнародний форум SMART BUILDING

9-10 червня 2021 року у Києві відбудеться Міжнародний форум SMART BUILDING
Як зробити «розумний будинок» та організувати «розумне місто», автоматизувати будівлю та заощадити на опаленні? Що таке «Інтернет Речей» (IoT)? Відповіді на всі ці запитання отримають відвідувачі форуму SMART BUILDING.

Як стало відомо порталу Domik.ua, 9-10 червня 2021 року у столиці України пройде форум Smart Building — П’ята міжнародна професійна виставка і конференція. Відвідувачів чекатимуть у виставковому центрі «Акко Інтернешнл», що розташований на пр-т Перемоги, 40б у парку ім. А. С. Пушкіна. Це у кілометрі від станції метро «Шулявська». 

У рамках форуму відбудеться одразу 4 проєкти:

  • Smart Building Forum, де обговорюватимуться теми автоматизації, енергоефективності, «розумного будинку» та «розумного міста»;
  • Internet of Things Forum присвячений тематиці «Інтернету Речей»; 
  • виставка «Комунальна інфраструктура» розкриє питання міської комунальної сфери;
  • виставка «Будівництво. Архітектура. Ремонт» представить інноваційні розробки, сучасні технології та матеріали, які використовуються у будівництві.

Ініціатори та організатори ГО «Підприємницький Клуб» кажуть, що майданчик об’єднає стартапи, невеликі локальні фірми, а також відомі світові бренди. У виставках візьмуть участь понад 150 компаній, зокрема там будуть представлені експозиції комунальної, будівельної та спецтехніки, а також технологій «розумного міста», системи охорони та відеоспостереження, «зелені» та енергозберігаючі проєкти міст.

Під час дводенної конференції заплановані виступи більше 40 спікерів. Наприклад, голова правління Асоціації енергоаудиторів Вадим Литвин розповість про підвищення ефективності енерговикористання в будівлях. Президент Міжнародної асоціації трансферу технологій Артем Гончаренко виступить із доповіддю «Моніторинг та управління проєктами за допомогою IoT». 

Серед учасників заходу будуть заступник голови комітету з питань цифрової трансформації Верховної Ради України Олександр Федієнко, директор департаменту регіональної цифровізації Мінцифри Вадим Бортник, голова Асоціації малих міст України Павло Козирєв, представники міських рад, голови міст, керівники профільних асоціацій та ін. 

Відвідати виставкову зону можна буде безкоштовно. Вхід до зони конференції — за квитками або реєстрацією. Безкоштовні перепустки надаються представникам державних органів, муніципалітетів, управляючим компаніям, ОСББ, комунальним та некомерційним організаціям тощо. Долучитися до форуму можна буде також онлайн: трансляція відбуватиметься на сайті заходу. 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее