Подать объявление

Аукціон знижок від ЖК Campus

Аукціон знижок від ЖК Campus
ЖК Campus зводиться у київському масиві Солом’янка, на вулиці Нижньоключовій, 14, у 8-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Політехнічний інститут».

Компанія Standard Development розпочала аукціон знижок на житло у ЖК Campus. Як стало відомо порталу Domik.ua, вартість квартир зменшується на 1% кожного тижня травня. Тобто, чим швидше інвестор укладе відповідний договір, тим більша буде для нього вигода. Аукціон триває до 31 травня 2019 року включно. Варто зазначити, що знижки розповсюджуються на обмежену кількість квартир у секціях А та Б: трикімнатні типів 3-1, 3-2 та дворівневі.

Дізнатися подробиці пропозиції можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 204 40 86.

Аукціон знижок від ЖК Campus

Стисло про житловий комплекс

Проектом ЖК Campus передбачено зведення 4-секційного будинку змінної поверховості. У трьох секціях, заввишки 24 поверхи, запроектовано 729 одно-, дво-, три- та чотирикімнатних, у тому числі дворівневих, квартир. Розмір помешкань складає від 41 до 153 кв. м.

Чотириповерхову секцію буде відведено під нежитлові приміщення. У ній з’явиться коворкінг-простір HUB 4.0_CAMPUS, де зможуть працювати команди від 2-х до 50-ти осіб. Крім необхідних для роботи переговорних кімнат та конференц-залу, у центрі передбачені спортивні та лаунж-зони, душові та кухні.

Для автотранспорту мешканців комплексу передбачений підземний паркінг на 177 машиномісць, в якому облаштують зони для підзарядки електротранспорту. Наземні паркомісця розраховані на 80 автомобілів.

На закритій прибудинковій території обладнають дитячі та спортивні майданчики. Окремо буде  огороджено зону для прогулянок вихованців дитячого центру розвитку.

Обговорити особливості об’єкта, а також слідкувати за будівництвом можна на форумі ЖК Campus.

Новина від компанії Standard Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
pakuv• 
"Варто зазначити, що знижки розповсюджуються на обмежену кількість квартир у секціях А та Б: трикімнатні типів 3-1, 3-2 та дворівневі." Полтора года не могут достроить секции А и Б с момента ввода в эксплуатацию. Прямых договоров на электрику до сих пор нет
0+2
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее