Подать объявление

Елітні квартири в ЖК «Лавандовий» за спеціальною ціною

Елітні квартири в ЖК «Лавандовий» за спеціальною ціною
ЖК «Лавандовий» будують на вулиці В’ячеслава Чорновола в Броварах, у 20 хв їзди від столичної станції метро «Чернігівська».

Мрієте про елітну квартиру у сучасному житловому комплексі «Лавандовий»? Компанія  Cityconsult Development підготувала для своїх майбутніх інвесторів вигідну пропозицію – можливість придбати помешкання за спеціальною ціною від 21 000 грн/кв.м. 

Обирайте квартиру в ЖК «Лавандовий» за спеціальною ціною

Портал Domik.ua радить поквапитися, адже пропозиція дійсна лише за умов наявності акційних квартир. Дізнатися всі деталі можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 224 52 87.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що ЖК «Лавандовий» представлений двома будинками преміумкласу. У новобудові в європейському мінімалістичному стилі запроєктовані квартири різних планувань, в тому числі, дворівневі помешкання з просторими терасами та власним подвір'ям. Також інвесторам доступні двоповерхові таунхауси. 

Житловий комплекс об'єднує в собі всі переваги заміського життя: малоповерховість будинків, приватність, локацію поруч із лісом, свіже повітря.

При цьому вся необхідна для комфортного життя міська інфраструктура зосереджена в 10 хвилинах пішої ходи від новобудови. 

Проєктом самого житлового комплексу передбачено будівництво підземного паркінгу, комерційна нерухомість на перших поверхах та облаштована територія з авторським ландшафтним дизайном. 

Будинки комплексу зводять за сучасними технологіями будівництва з використанням екологічних матеріалів та енергоефективних систем. 

Долучитися до обговорення проєкту можна на форумі ЖК «Лавандовий»

Новина від компанії Cityconsult Development 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее