Подать объявление

Комерційна нерухомість у ЖК «Рідне місто»

Комерційна нерухомість у ЖК «Рідне місто»
ЖК «Рідне місто» зводять у столичному Солом’янському районі, на вулиці Качалова, 40, що в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Політехнічний інститут».

Порталу Domik.ua стало відомо, що компанія «Cпецжитлофонд» пропонує вигідно інвестувати у комерційну нерухомість ЖК «Рідне місто». Користь буде не лише  у капіталізації коштів, але й у майбутній рентабельності бізнесу. Адже запропонованими товарами чи послугами зможуть користуватися не лише  мешканці комплексу, але й найближчих будинків та гості закладів.

Перша новобудова ЖК «Рідне місто»

Прибуток збільшиться, якщо вдало обрати напрямок  та відповідати за якість сервісу чи товарів. Якщо ж власна справа поки що не на часі, можна отримати інвестиційний дохід або кошти з оренди приміщення. Варто зазначити, що поруч із комплексом знаходяться численні житлові будинки, чималеньке медичне містечко, ринок автозапчастин, освітні заклади, а також паркові зони. 

Щодо планувань комерційної нерухомості, її вартості та діючих пропозицій від забудовника можна дізнатися у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 462 57 00.

Стисло про житловий комплекс

«Рідне місто» являтиме собою новобудову  економкласу, у якій , за проектом, заплановано 4 будинки заввишки 17 поверхів, дошкільний навчальний заклад, підземний і наземний паркінги, благоустрій усієї території та власні інфраструктурні об’єкти. Новобудови зведуть у сім черг. Перший будинок вже зведений, забудовник та інвестори, очікують на відповідні документи.

Генплан ЖК «Рідне місто»

У подвір’ях облаштують місця для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. У дитячому садку буде власна впорядкована територія з місцями для прогулянок та активного дозвілля вихованців.

Загальна кількість паркомісць для транспорту, не враховуючи гостьові стоянки, становитиме 1406.

Поруч із комплексом досить розвинена інфраструктура та зручне транспортне сполучення. У безпосередній близькості – зупинки громадського транспорту, у тому числі трамваю (на відстані 800 м – зупинка швидкісного).  У 1,5 км – залізнична станція «Борщагівка».

Новина від КП «Cпецжитлофонд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее