Подать объявление

Повний огляд ЖК «Мілос» в інфографіках

Повний огляд ЖК «Мілос» в інфографіках
На що можна розраховувати, купуючи економжитло від «Київміськбуду»? Портал Domik проаналізував переваги та недоліки новобудови у Деснянському районі на околиці Троєщини.

Содержание

ЖК «Мілос» за ціною квадратного метра станом на травень 2021 року входить, за даними пошуковика надійних новобудов Bild.ua до десятки найдоступніших комплексів столиці. Холдингова компанія «Київміськбуд» обіцяє інвесторам квартири на лівому березі від 18 266 грн/кв. м. Журналісти порталу Domik.ua з’ясували, чим, окрім бюджетної вартості, забудовник збирається приваблювати покупців та в якій локації доведеться жити майбутнім мешканцям.

Візуалізація житлового комплексу «Мілос» 

Технічні характеристики ЖК «Мілос»

Ділянка забудови розташована на межі Києва, між вул. Милославською та автошляхом, що веде до села Погреби. Раніше тут була занедбана зелена зона. Будівельна адреса ЖК «Мілос» — пров. Милославський. Наразі роботи знаходяться на етапі котловану. Тож найлегше поки орієнтуватися відносно сусідніх багатоповерхових новобудовах із багряно-брунатними фасадами. В одній із них на вул. Милославській, 16 відкрили відділ продажу. 

Проєктом передбачено, що на площі 2,3 га зведуть п’ять 27-поверхових будинків. Розташуються споруди у дві лінії: на першому плані — три односекційні свічки, позаду — двосекційні. Зводять їх зі збірних залізобетонних панелей завтовшки 160 мм. Зовнішні стіни утеплять мінеральними плитами та оздоблять системою скріпленого тинькування. Фасади пофарбують у благородні тони: смарагдовий, бордо, сірий та білий. Окрасою комплексу стануть панорамні балкони. Опалення та холодне водопостачання будуть централізованим. Від гарячої води «Київміськбуд» у своїх об'єктах відмовився. Інвесторам доведеться встановлювати електричні бойлери. У кожній секції облаштують по три ліфти: два вантажністю по 630 кг і один на 1000 кг. Останній розрахований на роботу в режимі «пожежа». Для автовласників передбачений підземний паркінг на 594 місця та гостьові стоянки. 

Повністю завершити проєкт планують у IV кварталі 2024 року.

Розташування та інфраструктура житлового комплексу

Околиця Троєщини — насправді цікава локація. З одного боку тут вже усталена та розвинена інфраструктура спального району. З іншого боку новобудови починається широка зелена зона. У власників квартир на горішніх поверхах ЖК «Мілос» будуть чудові краєвиди із вікон. Навесні та влітку галявина вкривається різнотрав’ям, квітнуть польові рослини. Тож місцеві мешканці тут збираються із родинами та сусідами на пікніки. Ще один бонус — у кількох кілометрах пролягає затока Доманя та річка Десенка (Чорторий), де є піщані пляжі. Місцеві водойми також популярні серед столичних рибалок. 

Попри віддаленість новобудови, потрапити сюди доволі легко. У радіусі 600 м від неї розташовані чотири зупинки, звідки можна дістатися таких станцій метро, як:

  • «Лісова»: тролейбус № 37, маршрутки № 233, 191, приміський автобус № 325;
  • «Чернігівська»: маршрутки № 233, 418, автобус № 6;
  • «Дарниця»: маршрутка № 504, тролейбус № 91Н;
  • «Почайна»: тролейбус № 31, автобус № 101, маршрутка № 150; 
  • «Лівобережна»: маршрутка № 580;
  • «Оболонь», «Мінська» та «Героїв Дніпра»: автобус № 73;
  • «Хрещатик», «Університет», «Вокзальна»: автобус № 114.

Можна пройтись пішки хвилин 15 до вул. Бальзака, сісти на швидкісний трамвай та доїхати до залізничної станції «Троєщина-2», через яку зранку та ввечері у години пік курсує київська міська електричка. У перспективі на Троєщину планують прокласти гілку метрополітену. 

В околиці широкий вибір невеликих крамничок різного спрямування, салонів краси, кав’ярень, точок фаст-фуду, поштових відправлень, стоматологічних клінік, лабораторій тощо. На Милославській, через дорогу від житлового комплексу, знаходиться двоповерхова комерційна будівля, де є відділок «ПриватБанку», піцерія, аптека. За рогом на вул. Радунська — «ЕКО маркет». У 300 метрах від новобудови — ТЦ «Милославський», в якому працюють «Сільпо» і фітнес клуб. Далі по вулиці ТЦ «Корал» із «АТБ-Маркетом» та ТЦ «Квадрат» із супермаркетом Varus і спортивним центром. До найбільшого торговельного комплексу масиву «Району» доведеться проїхати кілька зупинок громадським транспортом або 5 хв автомобілем. Тут крім супермаркету «Сільпо», доступні мережеві магазини одягу і взуття, техніки та електроніки, точки мобільних операторів, фуд-корт та невеликий кінотеатр «Boomer». 

У пішій досяжності амбулаторія № 4 та приватна клініка для дітей «Малючок». У радіусі 1,5 км розташовані численні дитячі навчальні заклади та центри розвитку: 

  • школи № 320, 311, 300, 307, 306;
  • дитячі садки № 91, 222, 165, 459, 770, 333, 776;
  • клуб дітей та батьків «Чудо рождения» та центр розвитку «Ангел»; 
  • школа вокалу Stella;
  • студії танців «Ренесанс Плюс» та Dance Family. 

У власників чотирилапих не буде проблем із вигулом: навколо — зелена зона. Поблизу розташовані спортивно-дресирувальний майданчик Roxy Club, школи дресирування «Троя» та Innikos Club. До послуг господарів чотириколісних платна автостоянка поряд із ЖК «Мілос». 

З'явиться власна інфраструктура і на території самого житлового комплексу. Перші поверхи відводять під комерційні приміщення, де відкриють магазини, кафе, салони краси тощо. У другому будинку запланований простір для приватного дитячого садка. У зеленому внутрішньому дворі обладнають сучасні дитячі та спортивні майданчики, а також місця для відпочинку.

Згідно із проєктом, доступ на територію ЖК вільний. У відділі продажу кажуть, інвестори зможуть об'єднатися в ОСББ, закрити комплекс для сторонніх, встановити камери відеоспостереження, організувати консьєрж сервіс у передбачених для цього приміщеннях. Керуюча компанія обирається на конкурсній основі, тому передбачається, що ціни на комунальні послуги будуть середніми по району. 

Читайте також: Багаторівневі квартири в споруджуваних і готових ЖК «Київміськбуду»: повний список

Квартири в ЖК «Мілос»: планування та актуальні ціни від забудовника

У січні 2021 року стартував продаж у всіх 5-ти будинках ЖК «Мілос». Загалом у комплексі буде 1393 квартири. Інвестори можуть обирати серед 48-ми планувань, кожне з яких розраховано для максимально ефективного використання житлового простору. Всі приміщення правильної прямокутної форми. Єдине виключення — трапецієподібні лоджії із панорамним склінням у деяких оселях. Забудовник пропонує студії, одно-, дво- та трикімнатні квартири. Площа нерухомості варіюється від 38 до 93 кв. м. Житлові поверхи починаються з другого.

Вид нерухомості

Площа, кв. м

Вартість, кв. м, грн*

Вартість квартири, грн

1-кімнатні

Від 38 до 49

Від 21 730

Від 847 тис.

2-кімнатні

Від 55 до 60

Від 21 115

Від 1,2 млн

3-кімнатні

Від 81 до 93

Від 20 295

Від 1,67 млн

* Ціни зазначені без урахування знижки 10%, що надається у разі повної оплати.

Приклади однокімнатних планувань у ЖК «Мілос» 

Приклади двокімнатних планувань у ЖК «Мілос» 

Варіанти оздоблення квартир

У квартирах несучі стіни будуть із залізобетонних панелей завтовшки 160 мм, міжкімнатні перегородки — із гіпсокартону у 75 мм, у санвузлах — зі збірних залізобетонних панелей у 80 мм. Висота від підлоги до стелі — 2,8 м.

Нерухомість передаватиметься інвесторам без оздоблення, лише на підлозі у ванній будівельники виконають гідроізоляцію обмазочного типа. Електропроводку із мідного дроту підведуть до розподільного щитка, встановлять одну розетку. Оцинковані магістральні трубопроводи та стояки систем холодного водопостачання заведуть до кухонь та ванних кімнат. Вікна та балконні двері будуть металопластикові з двокамерним склопакетом та режимом мікропровітрювання. Передбачене встановлення металевих протиударних та протипожежних дверей, а також панельних радіаторів із нижнім підключенням та можливістю регулювати подачу тепла. «Київміськбуд» розміщує поквартирні прилади обліку з функцією дистанційної передачі даних на електрику, холодну воду та опалення. Тож можна заощаджувати на комунальних послугах. 

Умови придбання квартир у новобудові

Стати інвестором нерухомості у ЖК «Мілос» можна, обравши один із трьох варіантів: 

  • за умови 100%-ї оплати надається знижка 10%;
  • розтермінування від забудовника оформлюється до листопада 2024 року. Перший внесок — від 50%. Решту суми потрібно виплатити за актуальною вартістю на момент здійснення розрахунку;
  • є можливість взяти іпотеку від партнерських фінансових установ: «Кристалбанк» надає кредити від 0,01%, «Укргазбанк» — від 7% річних. 

Читайте також: Огляд найдоступніших новобудов ХК «Київміськбуд»

Що пишуть на форумі ЖК «Мілос» 

На форумі ЖК «Мілос» інвестори обмінюються фотографіями з будівельного майданчика. Представники «Київміськбуду» інформують про перебіг робіт. Дискусії викликають ціни на квартири, а також вибір локації. З одного боку навколо комплекса обжита інфраструктура. З іншого — форумчани переймаються, що зведення у масиві ЖК на 1400 квартир створить додаткове навантаження на місцеві школи та дитячі садки. 

Переваги та недоліки новобудови

Підсумовуючи наведені вище дані та цифри, до переліку плюсів ЖК «Мілос» слід віднести такі пункти:

  • мікрорайон із розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою;
  • зручна транспортна розв'язка;
  • зелена зона навкруги;
  • наближеність до річки;
  • проєкт від забудовника з історією та надійною репутацією;
  • широкий вибір функціональних планувань;
  • видові квартири;
  • вигоди на території ЖК: підземний паркінг, дитячий садок, магазини, кафе та ін.;
  • можливість оформити розтермінування на три роки;
  • доступні ціни.

Серед моментів, які можуть не сподобатися, такі:

  • на Троєщину досі не проклали обіцяну гілку метрополітену, тож у години пік зранку та ввечері мешканці лівого берега стоять у заторах на Північному мості;
  • паркомісць вдвічі менше, ніж передбачено квартир у ЖК;
  • не у всіх плануваннях є балкони;
  • здача всіх будинків комплексу запланована на грудень 2024 року, інвесторам доведеться чекати на ключі 3,5 роки. 

Про забудовника

Холдингова компанія «Київміськбуд» — один із лідерів вітчизняної будівельної галузі. Станом на травень 2021 року у доробку забудовника 6144 завершених будинки, 124 на стадії зведення і ще 80 у проєкті. 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

3 комментария
Алексей• 
Планировки не очень. Цены по сегодняшним реалиям приятные даже для Трои. Естественно есть ряд плюсов и минусов. Решать инвестировать или нет дело каждого.
0+2
Anton• 
"З одного боку тут вже усталена та розвинена інфраструктура спального району. З іншого боку новобудови починається широка зелена зона." Вы бы хоть раз туда съездили для начала, прежде чем эти фантазии писать! Ага, дофигища там инфраструктуры, канешно... А в окрестностях из зеленого разве что трава и сорняки и то не везде. Транспорт там кое-какой есть (но это не "развязка"), но это самая удаленная от всего на свете точка Киева - в область быстрее добираться.
-4+0
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее