Подать объявление

Спеціальні ціни на квартири для великої родини у ЖК Campus

Спеціальні ціни на квартири для великої родини у ЖК Campus
ЖК Campus Campus зводять у Солом’янському районі Києва, у 8-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Політехнічний інститут», за адресою: вул. Нижньоключова, 14.

Компанія Standard Development пропонує придбати останні трикімнатні та дворівневі квартири за привабливою ціною у ЖК Campus. Як стало відомо порталу Domik.ua, до продажу доступні трикімнатні помешкання площею від 92 до 94 кв. м. Кімнати великі, несуміжні, в плануваннях передбачено балкони. Ціна квадратного метра становить 23 050-24 500 грн.

Готова житлова нерухомість у ЖК Campus за спеціальними цінами

Для тих, хто цінує більший простір – спеціальна пропозиція: дворівневі квартири зручної геометричної форми. На кожному поверсі запроектовано санвузол. До інвестування доступне житло площею від 123 до 170 кв. м. Ціна – 20 250 грн  за квадратний метр.

Нагадаємо, що до кінця січня 2020 року, за умови повної сплати за обране житло, забудовник надає 10-відсоткову знижку. Крім того, квартиру можна придбати на умовах розтермінування зі строком виплат до 30 грудня 2020 року. Вартість буде зафіксовано у гривні без подорожчання.

Варто зазначити, два важливі аспекти, а саме:

  • квартири реалізуються у готових будинках (фінальна житлова секція збудована і незабаром  «отримає» відповідні документи щодо введення в експлуатацію);
  • кожне житлове помешкання комплектується диспоузером – подрібнювачем харчових відходів.

Дізнатися більше про планування у наявності можна у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 204 40 86.

Стисло про житловий комплекс

Campus – новобудова  економкласу, яка складається з чотирьох секцій. 24-поверхові «А», «Б» і «Г» – із загальною кількістю квартир 729. Секція «В» – п’ятиповерхова і призначена для коворкінг-простору HUB 4.0 Campus.

На території житлового комплексу передбачені підземний паркінг на 177 машино-місць та гостьова стоянка. Інвесторам доступні паркомісця зі станцією підзарядки для електромобілів. У новобудові запланована власна газова котельня.

Територія комплексу закрита. Ведеться відеоспостереження. Поруч із будинком розташовано багато спортивних об’єктів, серед яких – спорткомплекс із різними секціями та басейном, футбольне поле та майданчики для занять спортом.

На відстані 700 м знаходиться зупинка швидкісного трамваю «Індустріальна».

Ознайомитись із відгуками про комплекс, а також обговорити з інвесторами його характеристики та локацію можна на форумі ЖК Campus.

Новина від компанії Standard Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
pakuv• 
Вероятно, постоянная схема электрики с не коммерческим тарифом так и не появится. Ну, а по системам дома как-то так: Акты проверок пожарных https://cdn.inspections.gov.ua/inspection/check-access-file?bucket=inspection&idFile=426117 https://cdn.inspections.gov.ua/inspection/check-access-file?bucket=inspection&idFile=426152 Проведені перевірки компанії ТОВ "МІСТО ДЛЯ ЛЮДЕЙ "КАМПУС" — 2 Дата проведення: 14.08.2019 Дата закінчення: 28.08.2019 Адреса: м. Київ, вул. Нижньоключова, 14, секція Б Контрольний орган: Головне управління ДСНС у м. Києві Кількість порушень: 17 Дата проведення: 14.08.2019 Дата закінчення: 28.08.2019 Адреса: м. Київ, вул. Нижньоключова, 14, секція А Контрольний орган: Головне управління ДСНС у м. Києві Кількість порушень: 17
0+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее