Подать объявление

В ЖК Ok`Land стартував продаж паркомісць

В ЖК Ok`Land стартував продаж паркомісць
ЖК Ok`Land зводять у Солом’янському районі, на Повітрофлотському проспекті, 56, що в 12-ти хвилинах їзди від станцій метро «Деміївська» і «Вокзальна».

«Концепція «подвір’я без авто» отримує своє практичне втілення», – йдеться у повідомленні корпорації нерухомості «РІЕЛ» на сайті ЖК Ok`Land. Як стало відомо Domik.ua, у комплексі стартував продаж мото- та паркомісць між будинками №3 першої черги та будинком №2 другої. Згодом, продажі розпочнуться і у трирівневому паркінгу, що знаходиться між будинками другої та третьої черг.

Старт продажу паркомісць у ЖК Ok`Land

Щоб дізнатися про вартість та площі доступних до придбання машино-місць, звертайтесь до одного з відділів продажів за адресами: Повітрофлотський проспект, 56, вул. Глибочицька, 13, Дніпровська набережна, 17 в.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Ok`Land – це комплекс з трьох будинків комфорт-класу, висотою 12, 24-26 поверхів. Новобудови відрізнятимуться стриманим, проте стильним зовнішнім виглядом. Квартири, запроектовані у комплексі, – одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі. Вартість квадратного метру – від 22 454 грн/кв. м.

Візуалізація ЖК Ok`Land

Територія будинку знаходитиметься під охороною. Подвір'я облаштують для комфорту майбутніх мешканців, зокрема облаштують сучасні дитячі та спортивні майданчики, а також місця для відпочинку.

Поруч з комплексом буде представлена розвинена інфраструктура: продуктові магазини, медичні заклади, школи, дитсадки, відділення пошти та банків. За 17 хвилин від комплексу можна пішки дійти до міжнародного аеропорту «Жуляни».

Дізнатися про усі переваги комплексу можна, завітавши на форум ЖК Ok`Land.

Новина від будівельної корпорації «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее