Подать объявление

Весняний подарунок від забудовника ЖК «Паркове місто»

Весняний подарунок від забудовника ЖК «Паркове місто»
ЖК «Паркове місто» зводять на вулиці Вишгородській, що у Подільському районі Києва. Найближчі станції метро «Мінська» і «Оболонь» – у 15-ти хвилинах їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що інвестори ЖК «Паркове місто» можуть отримати у подарунок 8 квадратних метрів. Як розповіли  у девелопера компанії UDP, такий презент передбачений для покупців однокімнатних квартир у будинку 7-ї черги, які інвестують у нерухомість до 18 березня 2020 року.

Вигідна пропозиція від забудовника ЖК «Паркове місто»

Зазначимо, що площа однокімнатних помешкань у наявності становить від 31 до 58,34 кв. м. Крім того, придбати можна житлову нерухомість із двома або трьома кімнатами. Площа багатокімнатних квартир варіює від 68,77 до 136,08 кв. м. Ціна по комплексу стартує від 30 300 грн  за метр квадратний. Варто додати, що до кінця березня інвестори можуть скористатися акційними умовами розтермінування від забудовника на 3 роки.

Дізнатися детальні умови отримання подарунку і розтермінування, а також ознайомитись із плануваннями можна у відділі продажів за адресою: вул. Осиповського, 1а. Узгодити час свого візиту варто за телефоном: +38 (044) 379 42 58.

Стисло про житловий комплекс

«Паркове місто» – комплекс, в якому поєднано три складові комфортного життя і відпочинку – сімейні цінності, екологія та зручність. На ділянці заплановано 28 будинків, власна мережа інфраструктурних об’єктів та різноплановий благоустрій території.

Житловий фонд новобудов заввишки від 4-х до 26-ти поверхів становитиме 3 355 квартир. У плануваннях – від однієї до шести кімнат, у тому числі  дворівневі пентхауси. 

На території комплексу вже працюють різні крамнички і супермаркети, дитячі студії та центри, спортзали, SPA та багато інших закладів. У подвір’ях – спортивні майданчики з тренажерами, тенісні корти, поле для міні-футболу та дитячі ігрові локації.

Залишити власний коментар щодо об’єкта, а також дізнатися про реальне життя у комплексі, поспілкувавшись із інвесторами, можна на форумі ЖК «Паркове місто».

Новина від ЖК «Паркове місто»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Александр• 
Ниче так они загнули стоимость за квадратный метр с учетом того, что уже любой свободный клаптик земли на территории жк используют для возведения домов... Интересно, что об этом думают люди, которые купили квартиры в первых построенных домах?
0+0
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее