Подать объявление

Знижки на квартири у ЖК OK'Land

Знижки на квартири у ЖК OK'Land
ЖК OK'Land зводять по Повітрофлотському проспекту, 56 Солом’янського району Києва, в 12-ти хвилинах їзди від станцій метро «Деміївська» і «Політехнічний інститут».

Як стало відомо порталу Domik.ua, в житловому комплексі OK'Land почався осінній знижкопад. За умови 100-відсоткової оплати у разі  купівлі квартири в комплексі, інвестори отримають вигоду від будівельної корпорації «Ріел». Так, у разі  купівлі однокімнатного житла, розмір знижки становитиме 25 000 грн, двокімнатного – 50 000 грн та трикімнатного – 75 000 грн.

У ЖК OK'Land надаються знижки на житло

Забудовник зауважив, що інвесторам варто поквапитись, оскільки кількість акційних помешкань обмежена.

Наразі, у комплексі доступні одно-, дво-, три та п’ятикімнатні квартири від 40,13 до 199,35 кв. м. Серед планувань – дворівневе житло. Мінімальна вартість квадратного метра складає 17 802 грн. Завершення будівництва всього комплексу заплановане на I квартал 2022 року.

Дізнатися про планування та повну вартість житла, у тому числі з усіма вигодами, можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 499 13 20.

Стисло про житловий комплекс

«Окленд» – житловий комплекс комфорт-класу, проектом якого заплановане зведення чотирисекційних будинків заввишки від 12-ти до 26-ти поверхів. Житловий фонд трьох новобудов складатимуть 1703 квартири, де запроектовано одна, дві, три, п’ять та сім кімнат.

Будинки зводять за монолітно-каркасною технологією, із застосуванням газоблоків (250 мм) для зовнішніх та міжквартирних стін. Для утеплення буде використана мінеральна вата товщиною 150 мм. У кожній секції передбачено один вантажний і два пасажирських ліфти. У квартирах запланований монтаж металопластикових вікон із двокамерними склопакетами, які обладнають регульованими приточними вентиляційними пристроями. В оселях також встановлять вхідні броньовані вхідні двері та проведуть систему домофонів.

Окрім житла в будинках передбачені комерційні приміщення до 762 кв. м. Для автомобілів – підземний паркінг на 750 машино-місць, де також буде можливість підзарядити електротранспорт.

На території комплексу проведуть озеленення, облаштують пішохідні зони, встановлять дитячі та спортивні майданчики.

Обговорити з інвесторами проект, його характеристики, локацію та інфраструктуру поблизу можна на форумі ЖК OK'Land.

Новина від корпорації нерухомості «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее