Подать объявление

Акційна пропозиція на квартири у ЖК «Ріел Сіті»

Акційна пропозиція на квартири у ЖК «Ріел Сіті»
ЖК «Ріел Сіті» будують у місцевості Левандівки, що у Залізничному районі Львова, за адресою: вул. Рудненська, 8. Дорога до площі Ринок, що у центральній частині міста, займає близько 15-ти хвилин на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що будівельна корпорація «Ріел» надає знижки на квартири у будинках першої та третьої черг ЖК «Ріел Сіті». У забудовника розповіли, що сплачуючи повну вартість обраного житла, інвестори отримають фіксовані знижки, а саме:

  • у разі  купівлі однокімнатного помешкання – 12 500  від загальної вартості;
  • двокімнатного – 25 000 грн;
  • трикімнатного – 37 500 грн.

Варто зазначити, що першу чергу, будинки № 1а, 1в, 5, 5а, 5в, планують ввести в експлуатацію в II кварталі 2021 року. Будинки № 1, 1б, 5а, що належать  до третьої черги, – у II кварталі 2022-го. Наразі, у вищезазначених новобудовах інвесторам доступна житлова нерухомість площею від 23,54 до 87,31 кв. м. Мінімальна вартість по комплексу становить 13 511 грн  за метр квадратний.

Дізнатися докладніше про планування та  умови отримання знижок можна у відділі продажів за телефоном: +38 (032) 242 09 31.

Знижки на нерухомість у ЖК «Ріел Сіті»

Стисло про житловий комплекс

«Ріел Сіті» – об’єкт  комфорт-класу. Проектом заплановано зведення новобудов заввишки 8-12 поверхів, у 15-ти секціях яких запроектовано 994 квартири. У плануваннях передбачено від однієї до семи кімнат, у тому числі смарт-помешкання.

Прибудинковий простір у ЖК «Ріел Сіті»

У планах забудовника створити відкриту та зелену інфраструктуру. На території комплексу передбачені сквери, арт-лави, альтанки, широкі та безпечні пішохідні зони, дитячі ігрові майданчики та зона workout. Для автомобілів облаштують 600 машино-місць у різних зонах паркування, де також заплановані станції підзарядки для електромобілів. На допомогу батькам – власний дитячий садок. Для вигулу домашніх улюбленців передбачені спеціально відведені місця.

У найближчому пішому доступі розташована муніципальна школа та художній професійний ліцей, мережевий  супермаркет і м’ясна крамничка, Левандівський ринок і пошта.

Обговорити будь-яке питання стосовно об’єкта, його характеристик, особливостей і локації можна на форумі ЖК «Ріел Сіті».

Новина від будівельної корпорації «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx