Подать объявление

Акція до Дня святого Валентина в ЖК «Рів’єра»

Акція до Дня святого Валентина в ЖК «Рів’єра»
Житловий комплекс «Рів’єра» будується в Дарницькому районі столиці на вулиці Малоземельній, 75Д, у 5-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Славутич».

За даними порталу Domik.ua, до Дня закоханих ЖК «Рів’єра» підготувала акцію «Разом більше!». У період з 11-го по 17 лютого 2019 року інвестори ЖК «Рів’єра» мають змогу обрати свою знижку на квартиру та збільшити її, склавши разом із своєю половинкою. Обирати «валентинку» зі знижкою можна у відділі продажу на вул. Малоземельній, 75Б. Акція поширюється на всі види квартир.

Акція до Дня всіх закоханих у ЖК «Рів’єра»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Рів’єра» об’єднує три монолітно-каркасні 10-поверхові будинки, що належать  до комфорт-класу. Зовнішні стіни будівель утеплені мінеральною ватою. Перші поверхи новобудови відведені під соціально-побутові об’єкти: магазини, аптеки, салони, кафе, відділення банків та ін.

У комплексі представлені одно, дво- та трикімнатні квартири різного планування. Житло реалізують із чорновою обробкою: встановлені металеві протиударні двері, металопластикові вікна з двокамерним пакетом, сучасні радіатори, лічильники на холодну воду та електроенергію.

Внутрішня інфраструктура комплексу представлена власним дитячим садком «Мандаринка», комерційними приміщеннями, власною набережною з дитячим і спортивним майданчиком та ландшафтною парковою зоною. Прибудинкова територія закрита від автомобілів для комфорту мешканців, наземна парковка розташована поруч із будинком.

Поспілкуватись з інвесторами та представниками забудовника, обговорити інфраструктуру, особливості будівництва та планування квартир можна на форумі ЖК «Рів’єра».

Новина від ЖК «Рів’єра»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Варя• 
А если несколько половинок, скидки тоже приплюсуются?)))
0+0
Валентина• 
А какая максимальная скидка может быть?
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее