Подать объявление

Будівництво ЖК «Славутич»: березневий звіт забудовника

Будівництво ЖК «Славутич»: березневий звіт забудовника
Житловий комплекс «Славутич» зводять у 2-х хвилинах пішої ходи від однойменної станції метро, на вулиці Зарічній у Дарницькому районі столиці.

Компанія bUd development не забарилась  зі звітом про стан робіт на будмайданчику ЖК «Славутич». Як стало відомо порталу Domik.ua, будівельники невпинно працюють у двох фінальних будинках комплексу.

Будівництво ЖК «Славутич» у березні 2020 року

Так, у будинку № 4 тривають роботи над оздобленням фасадів. Продовжуються внутрішні декорувальні  роботи в місцях загально користування (далі – МЗК). На рівні 21-го поверху облаштовують інженерні мережі. Також в новобудові ведуться роботи з опорядження вхідної групи.

У будинку № 5 продовжується утеплення фасадів. На завершальному етапі – монтаж віконних конструкцій. В новобудові також тривають внутрішні оздоблювальні роботи приміщень МЗК. На рівні 8-го поверху ведеться прокладання інженерних мереж.

На ділянці будівництва триває облаштування підземної зони паркування.

Фінальні новобудови ЖК «Славутич»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Славутич» реалізують на лівобережжі дніпровської затоки. За проектом, у комплексі передбачено зведення 5-ти будинків із власною інфраструктурою і різноплановим благоустроєм території. Житловим фондом новобудов заввишки 12, 26 і 33 поверхи  запроектовано 1204 квартири, а також комерційні приміщення, які згодом займуть торговельно-сервісні заклади.

На поточний момент у продажу залишились одно-, дво- та трикімнатні квартири площею від 59,2 до 143,24 кв. м. Зауважимо, що однокімнатні планування доступні лише у дворівневих помешканнях. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 22 907 грн. Отримати консультацію щодо умов інвестування можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 290 73 40.

На внутрішній території облаштують локації для відпочинку та активного дозвілля дорослих і дітей. На допомогу батькам для малечі та дошкільнят передбачений дитячий садочок із власною територією для прогулянок. Цікавинкою подвір’я стане оригінальна споруда даху фітнес-центра з басейном.

Для автомобілів мешканців комплексу та їх гостей передбачені машино-місця у підземних і наземних зонах паркування.

Залишити власний коментар щодо характеристик і особливостей об’єкта, а також поспілкуватись із інвесторами можна на форумі ЖК «Славутич».

Новина від компанії bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее