Подать объявление

День відкритих дверей у «Європейці»

День відкритих дверей у «Європейці»
Будинки житлової програми «Європейка» зводяться в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району, за адресою: вул. Соборна, 103. До найближчої станції метро «Житомирська» 15 хвилин їзди на автомобілі.

Портал Domik.ua дізнався, що незабаром у «Європейці» відбудеться День відкритих дверей. Як повідомила компанія BD Holding, захід заплановано на 25 і 26 травня 2019 року. У ці дні інвестори мають змогу прогулятися по закритій облаштованій території, ознайомитись із об’єктами будівництва та подивитись квартири, що вже збудовані. Забудовник зауважив, що наразі, доступний широкий вибір планувань помешкань за прийнятною ціною. Крім того, оголошено старт продажів квартир у новому будинку. Найприємнішим для гостей заходу стане можливість отримання додаткової знижки в розмірі 7% від вартості житла.

Дізнатися подробиці заходу та уточнити часи можливого візиту можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 331 26 26.

Будинки житлової програми «Європейка»

Стисло про житлову програму

За проектом житлової програми «Європейка» заплановано зведення 20-ти новобудов із житловим фондом 1751 квартира. На сьогодні 13 будинків вже заселено мешканцями. До продажу представлено одно-, дво- та трикімнатне житло, площа якого становить від 30 до 60 кв. м.

Затишні подвір’я «Європейки»

Загальна територія житлової програми – 16,2 га, з них 6,8 га займають подвір’я, де реалізують концепцію «двір без машин». Серед переваг «Європейки» – сучасний та затишний благоустрій та автономне газове опалення.

Дитячий майданчик у «Європейці»

Для шопінгу та розваг мешканців «Європейки» доступний супермаркет «Сільпо», який розташований у 100 метрах та торгово-розважальний центр «Європарк», що знаходиться через дорогу.

Дізнатися більше про об’єкт і його переваги та особливості можна на форумі житлової програми «Європейка».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx