Подать объявление

Динаміка будівельних робіт на майданчику ЖК SALUT у березні 2020 року

Динаміка будівельних робіт на майданчику ЖК SALUT у березні 2020 року
Житловий комплекс SALUT зводять у Печерському районі Києва, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Либідська», за адресою: б-р Дружби народів, 2.

Порталу Domik.ua стало відомо про стан будівництва ЖК SALUT. За повідомленням компанії bUd development на будівельній ділянці продовжуються роботи зі зведення одного з двох будинків, так званого View Tower. Відповідні спеціалісти працюють на рівні першого поверху. Тут триває облаштування монолітних вертикальних елементів та кладка цегли, а також розпочато монтаж плити перекриття. Крім того, будівельники виконують роботи з бетонної підготовки, гідроізоляції та захисного шару під фундаментну плиту.

На будмайданчику ЖК SALUT у березні 2020 року

Зведення односекційного будинку  View Tower у ЖК SALUT у березні 2020 року

Роботи з фундаментом майбутньої новобудови  ЖК SALUT

Зазначимо, що на поточний момент до реалізації представлені одно-, дво- та трикімнатні квартири площею 42,2-96,6 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра становить 28 522 грн. Подробиці щодо умов інвестування та вигідних пропозицій від забудовника можна дізнатися за телефоном: +38 (044) 299 22 16.

Стисло про житловий комплекс

SALUT – об’єкт бізнес-класу, який з’явиться на березі київського озера Глінка. За проектом, у комплексі заплановано зведення двох будинків із благоустроєм території, а також створення власних інфраструктурних об’єктів та комфортних умов для проживання, відпочинку та проведення дозвілля мешканців і резидентів.

Обидва будинки реалізують за  оригінальної архітекторської концепції. Якщо в першому, View Tower, запланована одна п’ятикутна секція заввишки 35 поверхів, то у другому будинку – Front Tower – шість секцій представлятимуть  вигадливий каскад рівнів, «спадаючи» від 30-ти до 5-ти поверхів. Загальний житловий фонд новобудов складатимуть 1042 квартири із різним плануванням.

У комплексі представлена сукупність оригінальних відмінностей, які створюватимуть не лише гармонійний і сучасний вигляд всього об’єкта, але й додаватимуть неабияких переваг для вдалих інвестицій. У будинках заплановані тераси, панорамне скління та експлуатовані дахи. На території – подвір’я без автомобілів, комплексний благоустрій та власна набережна. Потішать мешканців  заплановані тут багаторівневий підземний паркінг та торговельний центр.

Дізнатися більше про проект, приєднатися до спілкування інвесторів і залишити власний коментар можна на форумі ЖК SALUT.

Новина від компанії bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее