Подать объявление

Концепція «двір без машин» в ЖК Desna Residence – не розкіш, а зручність

Концепція «двір без машин» в ЖК Desna Residence – не розкіш, а зручність
ЖК Desna Residence зводиться в селі Зазим’я Броварського району Київської області. Дорога до станції метро «Лісова» займає 10 хвилин на авто.

Як стало відомо порталу Domik.ua, закритий для в'їзду автомобілів внутрішній двір – принципове рішення в житловому комплексі Desna Residence в цілому та в «Альпійському містечку» зокрема. Забудовник вважає, що «двір без машин» набуває все більшої популярності й стає конкурентною перевагою будь-якого житлового комплексу. Ще два-три роки тому цю концепцію реалізували тільки в окремих проектах преміум-класу. Сьогодні ж таку практику можна зустріти й у класі «комфорт».

Прибудинковий простір у ЖК Desna Residence

Забудовник розповів, що автомобілі не потрапляють на територію комплексу, а під'їжджають з боку будівель. Для автівок гостей організовані окремі місця для паркування. Забудовник переконаний, що двір – це територія для комфортного проведення дозвілля, без реву моторів і запаху машинного масла.

У комплексі ведеться відеоспостереження, охорона стоїть на варті безпеки і спокою мешканців. Доступ до будинків здійснюватиметься за картковою системою.

«Зелені велетні» на території комплексу Desna Residence

В «Альпійському містечку», який є складовою ЖК Desna Residence, повністю відмовилися від концепції «мурашника». Всі будинки зводяться за клубним принципом, висотою 4-5 поверхів та, залежно від проекту будинку. Кількість квартир на поверсі також рівна 4-5. Територія містечка повністю обладнана для комфортного дозвілля мешканців. Для поціновувачів спорту обладнані спортивні майданчики, а для любителів відпочивати на природі – зони барбекю та прогулянкові алеї серед соснового лісу.

Безпечне подвір’я в Desna Residence

Поспілкуватися з інвесторами та розпитати їх про переваги та особливості комплексу можна на форумі ЖК Desna Residence.

Новина від ЖК Desna Residence

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Александр• 
Большинство застройщиков даже не задумываются о нормальном паркинге, уже не говоря о том, чтобы закрыть двор от машин. Это отличная фишка. Побольше бы таких жилых комплексов.
0+2
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее