Подать объявление

Корпорація нерухомості «РІЕЛ» виступила ексклюзивним партнером світового форуму IT ARENA 2020

Корпорація нерухомості «РІЕЛ» виступила ексклюзивним партнером світового форуму IT ARENA 2020
На днях у Львові пройшов міжнародний форум IT ARENA 2020, партнером якого виступила Корпорація нерухомості «РІЕЛ».

Як стало відомо порталу Domik.ua, з 8-го по 10 жовтня у Львові пройшов один із найбільших технологічних форумів Східної Європи – IT ARENA 2020. Корпорація нерухомості «РІЕЛ» виступила ексклюзивним партнером. У зв’язку з пандемією COVID-19, захід пройшов у комбінованому форматі: онлайн та оффлайн. Учасниками форуму стали понад 4 000 осіб, які протягом 78-ми годин слухали лекції та доповіді 88-ми спікерів із чотирьох континентів.

Маркетинг-директор Корпорації нерухомості «РІЕЛ» Олексій Кулик 

«Нині світ стрімко змінюється – у тому числі, через планетарну пандемію COVID-19, котра прискорила цифрову експансію в усі сфери життя, в тому числі – у будівництво. Все більше операцій переходить у формат онлайн. Онлайн-проектування нових об’єктів, віртуальні тури для потенційних покупців та навіть онлайн угоди купівлі-продажу житла – все це стало можливим, реальністю за декілька місяців. Але це не межа. Попереду – ще більш інтенсивна цифрова трансформація, до якої повинні бути готові всі галузі економіки!», – розповів Президент Корпорації нерухомості «РІЕЛ» Ростислав Мельник.

Метью Вайз, СЕО та співзасновник Archipelo, модератор Business Track першого дня зазначив, що завдяки IT ARENA 2020 провідні експерти змогли поділитися унікальною інформацією та ідеями, завдяки яким підприємці та організації зможуть значно підвищити свою конкурентоспроможність.

Говорили на форумі й про майбутні глобальні тенденції, зокрема, як незабаром виглядатиме контент, державне управління, робоче місце; про глобалізацію, штучний інтелект, фінансові моделі для стартапів.

У рамках заходу пройшов конкурс Startup Competition 2020, участь у якому взяли понад 100 українських стартапів. Переможцем стала онлайн-платформа для агробізнесу – Tradomatic. Харківський стартап отримав головний приз – 10 000 доларів США. 

Також Корпорація нерухомості «РІЕЛ» розіграла серед учасників форуму Macbook, який дістався Семену Сенківському зі Львова.

Щасливий власник Macbook

Обговорити IT ARENA 2020 та ознайомитись із проектами забудовника можна на форумі новобудов Львова.

Новина від Корпорації нерухомості «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx