Подать объявление

Квадратні метри у подарунок від БК GEOS

Квадратні метри у подарунок від БК GEOS
ЖК Family & Friends зводять у столичному Солом’янському районі, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Політехнічний інститут», на вулиці Новопольовій, 2.

Порталу Domik.ua стало відомо, що, купуючи житлову нерухомість у ЖК Family & Friends, можна отримати у подарунок квадратні метри. Як запевняє БК GEOS, під час укладання договору на придбання квартири, інвестори зекономлять на кожному 20-му квадратному метрі. А, отже, чим більша квартира, тим більша вигода. Забудовник зауважив, що пропозиція також розповсюджуеться на ЖК ARIA, ЖК Cardinal, ЖК Orange City, ЖК Melody Park та діє лише до 31 грудня 2019 року

Передноворічний подарунок від забудовника

Зазначимо, що на поточний момент мінімальна вартість квадратного метра стартує від 16 000 грн. У наявності – квартири площею від 38 до 147 кв. м. У плануваннях – від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. 

Обрати та забронювати житлову нерухомість, а також отримати консультацію щодо подарунка від забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (067) 297 95 59.

Стисло про житловий комплекс

ЖК комфорт-класу Family & Friends являтиме собою 25-поверхову новобудову з житловою та комерційною нерухомістю, а також впорядкуванням прибудинкової території. Загальна кількість запроектованих у 11-ти секціях квартир – 2 290.

Мешканцям обіцяють влаштувати багатоповерховий паркінг, торгово-розважальний центр та дитячий садок. На подвір’ях – затишні місця для відпочинку, а також дитячі та спортивні майданчики.

У пішому доступі від комплексу є все як для розвитку та освіти дітей, так і для повсякденного життя й дозвілля. Серед об’єктів – музична та кулінарна школи, дошкільні та загальноосвітні заклади, супермаркети та спортклуби. За 1,5 кілометра – торговельні центри «Аркадія» та «Мармелад», за 2 км – ТРЦ «Космополіт».

Дізнатися докладніше про проект та залишити свій коментар можна на форумі ЖК Family & Friends.

Новина від компанії GEOS

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее