Подать объявление

Вартість оренди квартир у Львові

Вартість оренди квартир у Львові
У Львові найдорожчу квартиру пропонують у довготривалу оренду за $1000.

Domik.ua проаналізував базу оголошень і підібрав три найдорожчі варіанти оренди житла у Львові. Зазначимо, що власники квартир однією з умов зазначають сплату орендарем вартості усіх комунальних послуг. Тож, вартість проживання у квартирі, залежно від площі, може збільшитися на 1000 — 2000 грн.

Читайте також: Де в Києві можна недорого переночувати

Так, одну з найдорожчих квартир ми знайшли у Личаківському районі. Однокімнатну дворівневу квартиру на вулиці Пекарській пропонують за $700. Площа квартири 46 кв. м, є вся необхідна техніка та меблі. Квартира обладнана системою підігріву підлоги, автономним опаленням та бойлером.

Читайте також: Скільки коштує подобова оренда житла поблизу Києва

Меблі та побутова техніка сучасні, є інтернет та кабельне телебачення. У квартирі є окремий вхід. Наразі квартира здається в оренду подобово, проте власники намагаються знайти орендаря на тривалий період.

У Галицькому районі можна знайти квартиру за $800. Площа житла 120 кв. м, є 4 кімнати. Житло обладнано автономним опаленням, кухня вбудована, у санвузлі нова сантехніка.

У квартирі нові меблі та побутова техніка, є інтернет та кабельне телебачення.

У самому центрі Львова, на проспекті Свободи, двокімнатну квартиру площею 70 кв. м пропонують вже за $1000 на місяць. У квартирі виконаний євроремонт, усі меблі та техніка нові, є камін. Житло обладнане автономним опаленням та бойлером. Головною перевагою квартири є те, що вона здається в оренду вперше.

Санвузол у квартирі об’єднаний, ванна та туалет обладнані новою сантехнікою. Кухня у помешканні вбудована, власники надають у користування усю необхідну побутову техніку. Також є інтернет. Головним недоліком квартири є те, що кімнати прохідні. Власники житла готові до невеликого торгу і бажають здати квартиру в оренду одній особі, або парі без дітей.

Читайте також: Скільки коштує подобова оренда квартир в Одесі

Варто зазначити, що усі квартири такого класу пропонуються з гарним та сучасним ремонтом, власники намагаються створити затишок, враховуючі найменші дрібниці. При цьому особливістю найдорожчого сегменту оренди у Львові є ціноутворення в доларах.

Автор: Наталія Куксенко, журналіст Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее