Подать объявление

Нові умови розтермінування на нерухомість у KANDINSKY Odessa Residence

Нові умови розтермінування на нерухомість у KANDINSKY Odessa Residence
Комплекс апартаментів KANDINSKY Odessa Residence зводять в Одесі, на Французькому бульварі, 63/65, що у Приморському районі міста, за 20 хвилин їзди на автомобілі до Соборної площі.

Кінець грудня або багатообіцяючий початок січня, засніжена зима або спекотне літо – у KANDINSKY Odessa Residence завжди вдалий час для купівлі апартаментів біля моря. Саме в цьому запевняють девелопери проекту Perfect Group, Citex Development та SAGA Development і підтверджують свої слова новими комфортними і вигідними умовами розтермінування. Як стало відомо порталу Domik.ua, у  інвесторів з’явилась нагода придбати нерухомість у доларах США та поділити виплати на дві частини: 50% від вартості житла покупець вносить одразу, інші 50% – протягом 2-х років. І найприємніше – ніякого здорожчання.

Вигідні умови розтермінування у KANDINSKY Odessa Residence

Варто зазначити, що нові умови придбання діють для всіх апартаментів у будинках №3 і 4, введення в експлуатацію яких заплановано на II квартал 2020 року. На поточний момент до купівлі  доступні одно-, дво-, трикімнатні квартири, площею від 45 до 299 кв. м. Серед планувань – дворівневі помешкання. Вартість квадратного метра стартує від 29 150 грн. Співробітники відділу продажів допоможуть підібрати оптимальний варіант, та нададуть консультацію щодо умов розтермінування, треба лише зателефонувати за номером: +38 (048) 752 89 44.

Нагадаємо, що KANDINSKY Odessa Residence стане курортно-оздоровчим комплексом у складі якого заплановані чотири 22-поверхові  будинки та паркінг. За проектом, тут будуть створені не лише апартаменти та готель для відпочинку, але й власна паркова зона, фітнес-центр зі SPA та детокс-клініка. Крім того, для ділових резидентів передбачені локації для зустрічей та перемовин, а також конференц-зал.

Більше про комплекс, стан його будівництва, відгуки та спілкування інвесторів – на форумі KANDINSKY Odessa Residence.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее