Подать объявление

Огляд цін на однокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Оболонському районі Києва

Огляд цін на однокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Оболонському районі Києва
Аналіз однокімнатного житла на первинному ринку в одному з найпрестижніших спальних районів столиці: ціни, площі, індекс надійності.

Портал Domik.ua проаналізував ціни на однокімнатні квартири в житлових комплексах економ- і комфорт-класу в споруджуваних об'єктах Оболонського району Києва. Враховувались ЖК на етапі зведення, відділи продажу яких у лютому 2021 року пропонували однокімнатні квартири з роздільною спальнею і кухнею, студії та смарт-квартири. У вибірці участі не брали введені в експлуатацію будинки, проєкти, в яких всі однокімнатні квартири від забудовника викуплені, продаж призупинений або будівництво було заморожене.

Дослідження ґрунтується на даних пошукача надійних новобудов Bild.ua. Співробітники сервісу перевіряють будівлі, що зводяться по всій території України, за 42-ма параметрами, потім виставляють кожній бали (максимум 220). Комплекси, які набрали максимальну кількість балів, відзначені на сервісі високим індексом надійності та зеленим щитом. Помаранчевий колір свідчить про середній індекс. У такому випадку фахівці радять уважно читати умови договору, оскільки можливі нюанси. Червоні щити отримують комплекси з низьким індексом надійності.

За інформацією «Білд», в Оболонському районі зводять лише один комплекс економкласу — ЖК Navigator. Однак до лютого поточного року в продажу залишилось лише трикімнатне житло. Однокімнатні квартири комфорт-класу пропонують у п'яти новобудовах. Журналісти порталу склали таблицю стартових цін. Об'єкти згрупували за індексом надійності. Дізнатися більше відомостей про кожен комплекс можна, перейшовши за посиланням на форуми ЖК.

Однокімнатні квартири в новобудовах класу «комфорт» Оболонського району

Житловий комплекс

Мінімальна площа однокімнатної квартири, кв. м

Мінімальна вартість квадратного метра однокімнатної квартири, грн

Мінімальна вартість однокімнатної квартири, грн

Детальна інформація

Високий індекс надійності*

POLARIS Home&Plaza

29,94

28 329

848 тис. 

Форум ЖК POLARIS Home&Plaza

BOSTON Creative House

37,06

31 100

1,15 млн 

Форум BOSTON Creative House

Середній індекс надійності*

DOCK32

31,98

36 100

1,15 млн

Форум ЖК DOCK32

Forest Park

40,87

23 000

940 тис.

Форум ЖК Forest Park

«Італійський квартал» 

65,13

32 208

2,1 млн

Форум ЖК «Італійський квартал» 

*Індекс надійності новобудови визначається фахівцями Bild.ua за авторською методикою. Високий бал — від 193 до 220. Середній бал — від 149 до 193. Низький бал — 148 і нижче. Подивитися відеопрезентацію.

Візуалізація ЖК POLARIS Home&Plaza. Комплекс зводять у Мінському масиві два забудовники: Perfect Group та Citex Development

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири економ- і комфорт-класу в Подільському районі Києва

Висновки

У лютому 2021 року в Оболонському районі столиці однокімнатні квартири від забудовника не продають ні в одній новобудові економкласу. Таке житло можна обрати в 5-ти житлових комплексах класу «комфорт», що будуються у Києві. Три з цих новобудов отримали від сервісу «Білд» середні оцінки, два проєкти — високі. Серед об'єктів із високим індексом надійності найменшу вартість встановили в ЖК POLARIS Home & Plaza. Студію площею 29,94 кв. м пропонують інвесторам за 848 тис. грн. Квадратний метр обійдеться у 28 329 грн. 

Середньостатистичний українець інвестує в нерухомість у середньому 1-2 рази протягом життя, каже заступник голови комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк. Народний депутат прирівнює цю подію до народження дитини. Тому перед тим, як зробити покупку на первинному ринку, експерти радять ретельно підготуватися, уважно перевіряти дозвільні документи і репутацію забудовника. Професіонали «Білд» пропонують інвесторам замовити на «Білдконтроль» детальний звіт, в який входить максимально докладна інформація про ЖК, що цікавить покупця, роз'яснення фахівців сервісу та юридична консультація стосовно договору. Обсяг зібраних даних становить понад 50 сторінок (приклад за посиланням). 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее