Подать объявление

Паркомісце у подарунок у WASHINGTON Concept House

Паркомісце у подарунок у WASHINGTON Concept House
WASHINGTON Concept House будують в Печерському районі Києва на вулиці Лабораторній, 12, в 7-ми хвилинах ходи від станції метро «Палац Україна».

Як стало відомо порталу Domik.ua, в комплексі WASHINGTON Concept House діє акційна пропозиція. При купівлі квартири з терасою, SAGA Development дарує паркомісце. Пропозиція діє лише у вересні 2020 року.

Акційна пропозиція в WASHINGTON Concept House

Зазначимо, що загалом у комплексі представлено 6 квартир із терасами, розташованих на 5-, 7-, 11- та 14-му поверхах. Кількість кімнат у них варіює від однієї до чотирьох, а площі – від 79-ти до 189 кв. м. Практично в усіх помешканнях передбачені гардеробна та два санвузли.

Завдяки наявності терас в будинку і створиться каскадність, що додасть екстер’єру оригінальності. Окрім того, власники цієї опції зможуть щодня насолоджуватись ранковою кавою або вишуканим вином на заході сонця, споглядаючи неймовірно мальовничі краєвиди околиці. 

Аби отримати вичерпну консультацію та ознайомитись із плануваннями акційних квартир, звертайтесь до відділу продажу за адресою: вул. Антоновича, 44. Поспілкуватись із менеджерами у телефонному режимі можна за номером: +38 (044) 290 33 40.

Нагадаємо, що WASHINGTON Concept House – це нерухомість бізнес-класу в престижному районі Києва. Нетиповий для столиці зовнішній вигляд, використання будівельних матеріалів високої якості, а також додаткові сервіси, підкреслять високий клас новобудови та її майбутніх мешканців.

Інфраструктура комплексу вражає своєю нетиповістю. Тут представлені опції, що не доступні в жодній зі столичних новобудов. У WASHINGTON Concept House з’являться винний льох, сигарна кімната, домашній кінотеатр, доступний лише мешканцям та послуга «особистий кухар» у партнерстві з найкращими київськими ресторанами. Квартири будуть обладнані системою «розумна квартира», управляти якою можна через мобільний додаток SFERA. Для місць загального користування інтегрують систему «розумний будинок».

Про усі переваги комплексу читайте на форумі WASHINGTON Concept House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее