Подать объявление

Романтичні знижки в ЖК Terracotta

Романтичні знижки в ЖК Terracotta
ЖК Terracotta зводять у столичному Дарницькому районі, у 8-ми хвилинах пішої ходи від станції метро «Вирлиця», за адресою: вул. Чернігівська, 8.

Порталу Domik.ua стало відомо, що в ЖК Terracotta триває «романтична» пропозиція від компанії Perfect Group на трикімнатні квартири в комплексі. Інвестуючи у вказану житлову нерухомість до 29 лютого 2020 року, можна заощадити 22% від загальної вартості житла.

Зазначимо, що також до купівлі  доступні дво- та трикімнатні квартири площею від 55,52 до 94,94 кв. м. Мінімальна вартість складає 18 200 грн за метр квадратний.

Детальні умови інвестування можна дізнатися у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 299 20 33.

Святкова пропозиція від забудовника ЖК Terracotta

Стисло про житловий комплекс

ЖК Terracotta – це чотири будинки заввишки 21, 24 та 27 поверхів, де запроектовано 664 квартири, а також комерційна нерухомість. Житловий фонд складатимуть одно-, дво- та трикімнатні помешкання.

На території запланований комплексний благоустрій та озеленення з ландшафтним дизайном. На подвір’ї передбачені місця для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. Для прогулянок облаштують пішохідні алеї.

Серед закладів, які планують відкритись у комплексі, – супермаркет, спортивний зал, банківське відділення, приватний дитячий садочок та ін.

У мікрорайоні розвинена інфраструктура. У пішому доступі розташовані навчальні заклади, дитячий садочок, магазини та інші об’єкти соціально-побутової сфери. За 15 хвилин пішої ходи знаходиться парк «Партизанська слава».

Дізнатися більше щодо характеристик проекту, а також приєднатися до спілкування інвесторів можна на форумі ЖК Terracotta.

Новина від компанії Perfect Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее