Подать объявление

Розстрочка та кредити на житло в ЖК «Садочок»

Розстрочка та кредити на житло в ЖК «Садочок»
ЖК «Садочок» зводять у селі Новосілки Києво-Святошинського району, на вулиці Молодіжній, 7. Дорога від станції столичного метро «Теремки» займає 10 хвилин їзди на автомобілі.

Багато хто ставить собі питання, як купити квартиру, якщо не вистачає коштів? Деякі забудовники пропонують доволі вигідні умови придбання житла у розстрочку або кредит. Наприклад, як стало відомо порталу Domik.ua, у житловому комплексі «Садочок» можна обрати оптимальне рішення, адже інвесторам пропонуються обидва варіанти.

Візуалізація ЖК «Садочок»

Перший – це розстрочка від забудовника з першим внеском від 25% та терміном до 25-ти місяців. Залежно від розміру першого платежу, забудовник надає знижки та лояльно ставиться до майбутніх інвесторів, аби досягти порозуміння щодо розрахунків.

Другий – це кредит на пільгових умовах від партнера АТ КБ «Глобус». За програмою, перший внесок має бути не менше ніж 20%. Строк кредитування можливий до 20-ти років. Річна відсоткова ставка залежить від першого внеску та строку і коливається від 5,9 до 23,9% річних.

Такою буде територія ЖК «Садочок»

Зазначимо, що осінню поточного року, в ЖК «Садочок» забудовник реалізує одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири площами від 32,6 до 114,3 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра становить 15 950 грн. Введення в експлуатацію новобудов першої черги (будинки №№ 1-4) заплановане на I квартал 2020 року.

Отримати консультацію щодо доступних планувань, а також зробити детальний розрахунок розтермінування та дізнатися умови кредитування можна у менеджерів відділу продажу за телефоном: +38 (044) 390 11 81.

Про стан будівництва, відгуки і спілкування інвесторів – на форумі ЖК «Садочок».

Новина від ЖК «Садочок»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx