Подать объявление

Розтермінування на умовах повної оплати в ЖК Illinsky House

Розтермінування на умовах повної оплати в ЖК Illinsky House
Житловий комплекс Illinsky House зводять у столичному Подільському районі, за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 21, в 11-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Контрактова площа».

«Тільки в квітні, купуйте квартиру у розстрочку з першим внеском від 50% на умовах повної оплати!»,  – пропонує забудовник житлового комплексу Illinsky House. Як стало відомо порталу Domik.ua, у разі сплати  половини суми, загальна вартість обраного житла фіксується. Залишок інвестор може сплатити рівними частинами до грудня 2020 року. Компанія Cityconsult Development запевняє, що за таких  умов розтермінування, будь-які валютні коливання чи заплановане здорожчання нерухомості не позначиться на гаманці інвестора.

Вигідне розтермінування від Cityconsult Development у ЖК Illinsky House

Окрім цього, у забудовника розповіли , що покупці можуть оформити розтермінування за індивідуальними або класичними умовами, де розмір першого внеску зменшено до 20%, а термін виплат збільшено до 33-х місяців.

Забудовник впевнений, що інвестиція у нерухомість – класичний спосіб примножити свої статки та стати власником унікального житла, а розстрочка – це можливість придбати нерухомість так, як зручно саме покупцеві.

Отримати консультацію щодо детальних умов інвестування та зробити розрахунки можна у відділі продажу  за телефоном: +38 (044) 393 99 92.

Нагадаємо, що Illinsky House – комплекс бізнес-класу з оригінальною архітектурою, який з’явиться в історичному центрі мегаполіса. Житловий комплекс представлятимуть дві новобудови каскадної поверховості, від 5-ти до 9-ти поверхів. З вікон квартир майбутнім мешканцям відкриватимуться неймовірні пейзажі на величну річку  Дніпро, мальовничий Труханів острів та легендарний Поділ.

Максимальний рівень комфорту й особливий стиль життя гарантуватимуть просторий респектабельний хол із консьєрж-службою, підземний паркінг та затишний внутрішній двір.

Детальніше про характеристики об’єкта  та його особливості можна дізнатися на форумі ЖК Illinsky House.

Новина від компанії Cityconsult Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее