Подать объявление

Розтермінування на житло в O2 Residence

Розтермінування на житло в O2 Residence
ЖК O2 Residence зводять у столичному Дарницькому районі, на ділянці лісового масиву між Бориспільським шосе та вулицею Лісовою, в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Бориспільська».

Життя у мегаполісі, безперечно, формує свої звички, вважають у компанії SAGA Development. У розпорядку дня: почати ранок із тренування у залі неподалік будинку, поснідати у кафе поряд із офісом і за традицією замовити каву to go. Після роботи заїхати в магазин та виконати ще декілька пунктів із запланованого. Багато хто обожнює ритм мегаполісу та життя в столиці. Але іноді так хочеться бути ближче до природи, дихати свіжим повітрям, медитувати та прогулюватися вздовж озера. У забудовника впевнені, що житловий комплекс О2 Residence стане чудовою альтернативою заміському будинку, адже у новобудові  заплановано все, що потрібно: мальовничий ліс, розвинена інфраструктура, сучасні суспільні простори, і, як стало відомо порталу Domik.ua, зручні умови оплати за обрану квартиру.

Комфортне розтермінування на квартири в O2 Residence

Так, до 29 лютого 2020 року в ЖК О2 Residence діє розтермінування з першим внеском у розмірі лише 10%. Строк виплат залишку — 24 місяці.

На поточний момент до реалізації представлені квартири у першому та другому будинках. У плануваннях запроектовано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. Площа житла варіює від 35 до 138 кв. м. Мінімальна ціна квадратного метра становить 15 959 грн.

Дізнатися всі подробиці щодо акційних умов розтермінування, а також про планування у наявності можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 290 34 98.

Візуалізація простору ЖК О2 Residence

Нагадаємо, що ЖК О2 Residence – це дванадцять 7-поверхових будинків, де заплановано 800 житлових помешкань різних планувань і площ. У комплексі буде створено власну інфраструктуру, серед безлічі об’єктів якої – особиста  екоферма, дитячий садок і сучасна школа.

Ознайомитись із відгуками щодо характеристик об’єкта та долучитись до спілкування інвесторів можна на форумі ЖК О2 Residence.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее