Подать объявление

Скільки грошей потрібно для покупки бюджетної квартири у Львові

Скільки грошей потрібно для покупки бюджетної квартири у Львові
У вересні ціни на львівські квартири знизились на 1-2%, а власники готові робити індивідуальні знижки при продажу житла.

Ріелтори зазначають, що у вересні найдешевші однокімнатні квартири у Львові пропонують за $32000. За такою ціною можна придбати житло стандартного планування на околиці міста. За двокімнатну квартиру просять від $35000, а за трикімнатну — мінімум $45000. Квартири у прицентральних районах та центрі міста дорожчі.

Читайте також: Ріелтори розповіли, хто купує квартири у Львові

У базі оголошень Domik.ua ми знайшли декілька недорогих об'єктів зі стареньким косметичним ремонтом або таких, що ремонту потребують. Купити однокімнатну квартиру в Залізничному районі можна за $32000. Площа житла — 32 кв. м, є балкон, паркінг, охоронна сигналізація.

У квартирі центральне опалення та водопостачання, встановлена газова колонка на підігрів води. Поряд з будинком знаходиться поліклініка, торговельний центр, школа та церква.

Двокімнатну квартиру у Шевченковскому районі пропонують за $45000, власники квартири до торгу не готові. У квартирі площею 45 кв. м ізольовані кімнати, є великий балкон.

У квартирі частково нова сантехніка та кухня. Поруч з будинком є школа, дитячий садок, поліклініка та супермаркети.

Читайте також: Коли у Львові подешевшає оренда квартир

Трикімнатну квартиру в Шевченківському пропонують за $55000. Кімнати у квартирі ізольовані, площа помешкання 67 кв. м, є два балкони. Біля будинку гарна інфраструктура та транспортна розв'язка. Квартира придатна для проживання, проте новим власникам доведеться робити ремонт.

Власники львівських квартир у переважній більшості випадків до торгу не готові, деякі ріелтори зазначають, що знижка може бути символічною, інші переконують, що це найдешевша ціна у місті. Проте знайти недорогу нерухомість нескладно, крім того, ціни на квартири у Львові зменшуються, тому власники будуть розглядати пропозиції покупців.

Автор: Наталія Куксенко, журналіст Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее