Подать объявление

Скільки коштує оренда квартир у Харкові

Скільки коштує оренда квартир у Харкові
Мінімальна вартість оренди квартири в Харкові складає 2500 грн на околиці міста.

Як розповіли порталу Domik.ua спеціаліст агенції нерухомості Харкова , ціни на оренду квартир в місті за останні кілька місяців підвищилися. Причиною цього керівник відділу оренди АН «Веста-Реал » Інна Коржилова-Стеценко вважає здорожчання комунальних послуг.

Читайте також: Тарифи на електроенергію в Харкові

Найбільшим попитом на ринку довгострокової оренди Харкова користуються одно- та двокімнатні квартири, розташовані поблизу станцій метрополітену.

Вимоги до орендованого житла залежать від класу та вартості квартири. Так, квартиронаймачі бюджетного житла звертають увагу на наявність меблів та техніки першої необхідності — дивану, холодильника, пральної машини. До квартир комфорт-класу орендарі пред'являють більш широкий перелік вимог: наявність усієї необхідної для комфортного проживання побутової техніки, ванна (а не душова кабіна), місце для паркування авто.

Читайте також: Вторинний ринок житла Харкова: неочікувана динаміка

«Винайняти квартиру в Харкові можна від 2500 грн на околиці міста, але слід враховувати, що таке житло в більшості випадків буде в поганому стані та без необхідних для проживання меблів і техніки», - зазначила ріелтор. За її словами, оренда аналогічної однокімнатної квартири економ-класу з пральною машиною буде коштувати від 3500 грн. Цікаво, що в Ужгороді орендувати однокімнатну бюджетну квартиру на околиці міста також можна від 2500 грн на місяць .

Вартість оренди однокімнатних квартир комфорт-класу в Харкові стартує від 4000 грн на околиці міста та від 5000-5500 грн у прицентральних районах та центрі міста.

Ціни на оренду однокімнатного житла бізнес-класу стартують від 10000 грн у прицентральних районах та від 15000 грн у центрі міста.

Дізнатися більше про вартість оренди одно-, дво- та трикімнатних квартир у Харкові можна за посиланням .

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее