Подать объявление

Спеціальна ціна на двокімнатне житло в ЖК Idilika

Спеціальна ціна на двокімнатне житло в ЖК Idilika
ЖК Idilika зводиться у місті Буча, на вулиці Івана Кожедуба, 8а, що в 30-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції київського метрополітену «Академмістечко».

Порталу Domik.ua стало відомо, що в житловому комплексі комфорт-класу Idilika можна вигідно придбати двокімнатну квартиру площею 62,25 кв. м. Саме на таке планування компанія Bricks development передбачила акційну вартість. Так, у разі 100-відсоткової сплати, ціна за квадратний метр становитиме 13 400 грн. Зазначимо, що пропозиція забудовника актуальна лише до 31 січня 2019 року.

Дізнатися подробиці можна у відділі продажів за телефоном: +38 (073) 366 39 96.

Двокімнатне планування 2В у ЖК Idilika

Стисло про житловий комплекс

ЖК Idilika – трисекційний 10-поверховий будинок, де запроектовано житлову та комерційну нерухомість. Житловий фонд новобудови становить 324 квартири, де заплановано від однієї до чотирьох кімнат. На поточний момент до інвестування доступна житлова нерухомість від 30 до 137 кв. м. Серед планувань – дворівневе житло. Мінімальна вартість по комплексу складає 14 200 гривень за квадратний метр. Також у будинку запроектовані нежитлові приміщення, які призначені під комори.

Завдяки розташуванню секцій у вигляді літери «П», буде створено затишне подвір’я, де облаштують дитячі та спортивні локації та місця для відпочинку. У мешканців буде можливість проводити своє дозвілля біля штучно створеної водойми, яка запланована на території комплексу.

Для паркування автомобілів у новобудові облаштують криту стоянку, де планують встановити станції підзарядки для електротранспорту.

У місцевості поблизу ЖК «Ідиліка» розвинена соціально-побутова інфраструктура. Серед об’єктів, розташованих на відстані до 500 м, є дитячий садочок, школа, супермаркет, ресторан, аптека, тренажерна зала та зупинка маршрутного таксі. 

Дізнатися й обговорити ці та інші особливості об’єкта можна на форумі ЖК Idilika.

Новина від компанії Bricks development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx