Подать объявление

Стан будівельних робіт на майданчику ЖК «Компаньйон»

Стан будівельних робіт на майданчику ЖК «Компаньйон»
ЖК «Компаньйон» зводять у Пустомитівському районі Львівської області, в селі Сокільники, на вулиці Героїв Крут, 4а. Дорога до центральної частини Львова, площі Ринок, займає біля 20-ти хвилин їзди на автомобілі.

Корпорація нерухомості «Ріел» розповіла  про стан будівництва ЖК «Компаньйон», де триває зведення шостої секції. Як стало відомо порталу Domik.ua, станом на березень 2020 року завершено роботи з перекриття другого поверху. На першому – фахівці завершили мурування міжквартирних перегородок. Паралельно майстри виконують мурування несучих стін третього поверху.

Будівництво 6-ї секції ЖК «Компаньйон»

На поточний момент інвестувати можна у готову нерухомість, та в квартири на етапі будівництва. До купівлі  доступні одно-, дво- та трикімнатні планування площею від 40,18 до 85,16 кв. м. Мінімальна вартість по комплексу становить 13 500 грн.

Дізнатися більше про планування та умов продажу квартир у комплексі, а також про діючі вигідні пропозиції від забудовника можна в будь-якому з офісів відділу продажів у Львові за адресами: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8 або вул. Левандівська, поруч з будинком № 5. Домовитись про час зустрічі з менеджером можна за телефоном: +38 (032) 294 98 35.

Візуалізація ЖК «Компаньйон»

Стисло про житловий комплекс

«Компаньйон» – житловий комплекс комфорт-класу, у якому, за проектом, передбачено зведення двох новобудов із трьома секціями у кожній. Житловий фонд складатимуть 373 квартири. Секції заввишки до 8-ми поверхів зведуть у «п»-образній формі, що дозволить зручно облаштовувати простір. У затишних подвір’ях з’являться дитячі майданчики та місця для відпочинку. Між будинками  – підземний паркінг. Над ним заплановані спортивні майданчики та зона з альтанками. Також на території створять гостьові зони паркування, проїзні частини та пішохідні доріжки.

Затишне подвір’я у ЖК «Компаньйон»

Комплекс забудовують у перспективному районі, тож за 5-8 хвилин на автотранспорті можна дістатися до супермаркетів «Ашан» або «Сільпо», ринку «Шувар», однієї з двох шкіл або ліцею, відділення «Нова  пошта», аквапарку «Пляж», стадіону «Арена-Львів», аеропорту та інших інфраструктурних об’єктів.

Дізнатися і обговорити інші особливості проекту можна на форумі ЖК «Компаньйон».

Новина від корпорації нерухомості «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Марк• 
цікаво... майже на межі зі Львовом? хто знає наскільки перспективний район?
0+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx