Подать объявление

Старт продажу квартир у ЖК PHILADELPHIA Concept House

Старт продажу квартир у ЖК PHILADELPHIA Concept House
ЖК PHILADELPHIA Concept House буде зведений у Печерському районі Києва, на Кловському узвозі, в 9-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Кловська».

Як стало відомо порталу Domik.ua, 19 червня 2019 року розпочався продаж квартир у житловому комплексі PHILADELPHIA Concept House від компаній SAGA Development і Perfect Group.

У комплексі представлені просторі квартири площею від 47 до 210 кв. м. У більшості з них – по кілька санвузлів, засклені лоджії або тераси. Помешкання будуть здаватися без оздоблення, тож власники зможуть втілити свої найсміливіші дизайнерські рішення. Вартість квадратного метра на сьогодні стартує від 55 100 грн. Девелопери пропонують можливість розтермінування платежів на рік за умови першого внеску у розмірі 50%.

Дізнатися більше про планування та уточнити вартість можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 499 04 40.

Візуалізація ЖК PHILADELPHIA Concept House

Забудовники розповідають, що новобудова являтиме собою клубний будинок класу «бізнес +». Оформлення його фасадів – інноваційне для українського ринку. Вони будуть виконані зі сталі та скла таким чином, що створюватимуть динамічні фасади, які змінюють свій вигляд залежно від кута зору та мають дзеркальну поверхню для забезпечення приватності мешканців.

Стисло про житловий комплекс

У 17-поверховому будинку PHILADELPHIA Concept House запроектовано 65 квартир. Три нижні поверхи відведено під комерційні приміщення. На верхніх поверхах будуть розташовані дворівневі квартири з власними панорамними терасами. Запланований у комплексі й дворівневий підземний паркінг розрахований на 47 автомобілів. Інвесторам пропонують як традиційні парко-місця, так і сімейні – для 2-х автомобілів. Крім того, в паркінгу передбачено 23 місця для велосипедів та невеликих мотоциклів.

У житловому комплексі діятиме система «розумний будинок» та передбачено посилену безпеку. Система контролю доступу обмежить вхід до будинку сторонніх осіб, а керувати домофоном можна буде з додатку SFERA незалежно від того, де фізично знаходиться власник. У місцях загального користування та по зовнішньому периметру працюватиме відеонагляд із можливістю спостерігати за прибудинковою територією зі смартфону. У холах та лобі інсталюють датчики освітлення й температури, а в квартирах – задимлення та антизатоплення. Мешканці зможуть скористатися послугами консьєрж-сервісу та встановити систему «розумна квартира» в своїх помешканнях.

Спілкування інвесторів та обговорення щодо об’єкта відбувається на форумі ЖК PHILADELPHIA Concept House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее