Подать объявление

Святкові пропозиції на житло в ЖК O2 Residence

Святкові пропозиції на житло в ЖК O2 Residence
ЖК O2 Residence зводять на території лісового масиву між Бориспільським шосе та вулицею Лісовою, що в Дарницькому районі столиці. До найближчої станції метро «Бориспільська» 15 хвилин їзди на автомобілі.

Компанія SAGA Development пропонує почати 2020 рік із новою квартирою в найсучаснішому житловому комплексі О2 Residence. Як стало відомо порталу Domik.ua, забудовник підготував особливі подарунки для своїх інвесторів.

Святкові подарунки від SAGA Development у ЖК О2 Residence

Так, кожен, хто купує житлову нерухомість у комплексі до 15 січня 2020 року, отримує запрошення на вікенд у заміському готельно-ресторанному комплексі Verholy Relax Park. У забудовника впевнені, що це будуть два незабутні й круті дні, насичені розвагами та активним відпочинком. У комплексі є SPA, басейн, кінні прогулянки, катання на лижах та багато іншого. Варто зазначити, що за бажанням інвестор може обміняти поїздку на знижку у разі придбання квартири. 

Крім того, до 15 січня 2020 року, в ЖК «О2 Резиденс» діють святкові умови розстрочки платежів. Перший внесок становить усього 10%, а максимальний строк виплат – 2 роки. Такий варіант ідеальний для тих, хто хоче придбати нерухомість у мальовничій локації та розподілити суму платежу  на тривалий термін.

Забудовник зазначає, що пропозиції не додаються одна до одної. Дізнатися подробиці можна у відділі продажів за адресою: Харківське шосе, 22, або зателефонувавши за номером: +38 (044) 290 34 98.

Майбутні новобудови ЖК О2 Residence

Нагадаємо, що О2 Residence – чудова альтернатива заміському будинку. Природа, свіже повітря, озеро та все, що необхідно для комфортного життя: розвинена  інфраструктура, продуманий благоустрій та малоповерхова забудова з сучасною архітектурою. На поточний момент до інвестицій доступне житло від 35 до 138 кв. м, де запроектовано від однієї до п’яти кімнат. Серед планувань – дворівневі квартири.

Більше про об’єкт та відгуки інвесторів – на форумі ЖК O2 Residence.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее